Treci la conținutul principal

TOP 5 parfumuri de toamnă

21.10.2021Notino
Citire timp de 3 minute
Zilele se scurtează, temperaturile scad, vacanța a trecut. Ați pus rochiile de vară la iernat, înlocuindu-le cu fulare și pulovere? Este momentul ideal să vă faceți o bucurie cu un nou parfum. Înlocuiți parfumurile florale ușoare, de vară, cu unele mai grele, picante sau de fructe, care se potrivesc minunat acestui anotimp.

Parfumuri de toamnă tipice

Închideți ochii și conectați-vă la vibrația toamnei. Cum miroase toamna? A fructe coapte? A scorțișoară? A vanilie? 

Toamna e natural să vă schimbați culorile machiajului și garderoba - sau să treceți de la Prosecco la un vin roșu, eventual fiert. Colecția dvs. de parfumuri așteaptă, de asemenea, o binemeritată reînnoire. Fiți senzuală, elegantă, provocatoare sau misterioasă. În plus, cum procedăm ca parfumul să miroasă mai mult timp? Aplicați-l pe locurile unde pulsează sângele, după ce le-ați uns în prealabil cu cremă. Nu ezitați să vă parfumați și fularul sau eșarfa preferată. La alegerea celui mai bun parfum de toamnă, vă vor ajuta cu siguranță și recenziile de parfumuri scrise de colegele noastre.

Alegeți-vă parfumul de toamnă cu ajutorul recenziilor noastre

Clar, fiecare cu parfumul său; nu este obligatoriu ca parfumul care miroase minunat la prietena dvs. să vi se potrivească la fel de bine. Probabil ați mai stat uneori în ușa parfumeriei, confuză, neștiind de unde să începeți. Cu toții știm că, după ce ați mirosit cinci parfumuri, nasul se desensibilizează temporar și nu vă mai puteți baza pe el. 

Am testat pentru dvs. parfumuri tipice de toamnă, pentru a vă oferi o varietate de opțiuni.

Parfumul Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl vă cucerește din prima clipă atât inima, cât și celulele olfactive, punându-vă în valoare toate fațetele personalității. Și acest parfum are mai multe fațete: combină coacăze roșii, fructe exotice de lici și trandafiri seducători, după care trece la vetiver dulce-fumuriu, încălzit de vanilie jucăușă. Flaconul roșu, în forma unui pantof sexy cu toc cui, este foarte decorativ.

Senzuală și, totodată, romantică? Acest gen de femeie se va îndrăgosti imediat de apa de parfum Armani My Way Intense, a cărei aromă vă poartă într-o grădină înflorită. 

Visați să vă petreceți toamna cu persoana iubită, într-o îmbrățișare caldă, sub un pled pufos, în fața șemineului? Așa vă veți simți după ce vă învăluiți în parfumul unisex dulce și lemnos, Maison Margiela Replica By the Fireplace

Vreți să priviți dincolo de orizont, să vă depășiți limitele și, mai ales, să fiți autentic? Apa de toaletă pentru bărbați, Burberry Hero, combină forța și prospețimea, acest parfum lemnos fiind alegerea perfectă pentru adepții unei atemporalități îndrăznețe.

Un parfum lemnos, care vă transportă în Orientul Îndepărtat, de la prima parfumare? De asemenea, apa de parfum Novellista Oud Venture. Dacă Indiana Jones ar avea parfumul său, acesta ar fi. 

Deci, care parfum v-a plăcut cel mai mult? 

Produse

Citiți mai mult