Treci la conținutul principal

NOU: Cele mai bine vândute produse cosmetice din Israel într-un final cu noi. Care sunt acestea?

17 iunie 2016Notino
Cosmeticele brand-ului GA-DE sunt o noutate pe piața europeană și prezintă un mare potențial pentru a ajunge în top. Israel, de unde provine acest brand, vine magistral de piață cu produse cosmetice dar și cu parfumuri - cel mai bine vândut parfum GA-DE Icon Musk Oil care a depășit chiar Calvin Klein sau Paco Rabanne. Cu siguranță acest lucru spune ceva important.

GA-DE a fost înființat în anul 1985, cu un obiectiv clar - pentru a ajuta femeile să arate extraordinar. Cum poate fi definit brand-ul GA-DE? El urmărește să inspire femeile, astfel încât să trezească în ele frumusețea unică, oferindu-le o experiență senzorială asociată cu utilizarea fiecărui produs.

Acest brand mi-a atras atenția de o lungă perioadă de timp, așa că l-am urmărit încă din septembrie anul trecut, când pentru prima dată a apărut în reviste de lifestyle. Până în prezent, am doar laude. Am încercat mai multe produse (cosmetice decorative, îngrijire a pielii și parfumuri) și trebuie să spun că sunt senzaționale. Dacă ar trebui să fac o comparație cu un alt brand cunoscut, aș spune că produsele cosmetice sunt asemănătoare cu brand-ul Clinique. Produsele de îngrijire a pielii sunt cu adevărat eficiente, cosmetica decorativă oferă o mulțime de nuanțe și cel mai important este faptul că acestea sunt persistente - opinia mea în mare asupra brand-ului și a produselor sale este 99% pozitivă. Am fost complet fascinată de ambalajul care demonstrează calitatea și luxul acestor produse cosmetice. Astfel că, de fiecare dată când oferi cadou produse GA-DE, vor fi un adevărat succes.

Ce produse am testat special pentru a ți le putea prezenta? Am ales câteva produse cosmetice și cel mai celebru parfum GA-DE, la care am specificat cele mai importante lucruri care te-ar putea interesa.


Fond de ten radiant GA-DE Longevity

Acest produs nu doar că oferă luminozitate tenului, dar are și un efect de lifting. Cu fiecare utilizare pielea devine mai fermă și își recapătă elasticitatea. Fondul de ten este îmbogățit cu nucă de cocos exotică, extract de gardenie și vitamina E. În plus, ceea ce m-a încântat a fost faptul că are o acoperire excelentă. Are o textura ușor densă, astfel că recomand aplicarea cu o pensulă sau cu un burete. Culorile sunt foarte apropiate de nuanța tenului astfel că vei obține un look natural. Un alt lucru pozitiv este că nu lasă urme (nici chiar în contactul cu apa). Pielea nu devine uleioasă/grasă, machiajul rezistând multe ore. Totuși dacă dorești, poți aplica oricând o pudră.

Corector radiant GA-DE Rich & Moist

Corectorul, rimelul și fardul de obraz sunt cosmeticele nelipsite din trusa mea zilnică. Poate nu este necesar să utilizezi fondul de ten zilnic, însă, cu siguranță există necesitatea de a ascunde mici imperfecțiuni. Corectorul GA-DE are o acoperire excelentă și oferă luminozitate datorită pensulei ce ajută la aplicarea precisă. Este ideal dacă dorești să-l aplici în jurul ochilor (mai ales daca suferi din cauza lipsei de somn). În plus, utilizând produsul regulat poți netezi liniile fine și ridurile hidratând pielea.

Mascara GA-DE Lash Splendor

Acest nou rimel l-am achiziționat cu o ușoară îndoială, deoarece aveam deja unul de care era extrem de mulțumită, considerând că nimic nu mă va mai impresiona. Ei bine...acum nu mai cred acest lucru. Mascara de la GA-DE este absolut fabuloasă. Genele „se măresc” cu fiecare aplicare, nu se lipesc (chiar și la aplicarea mai multor straturi), oferă volum și curbează genele așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. Aceasta este ca mai recentă descoperire în materie de frumusețe.

Ruj și luciu de buze rezistent GA-DE Everlasting

Rujul va rezista mult timp, chiar dacă mănânci sau bei. Întâi se aplică o primă componentă (culoare), care nu conține petrol și, prin urmare, se usucă instantaneu pe buzele tale și creează filmul ultra ușor, care rezistă perfect. Nu îți face griji, nu vei avea buzele uscate. Există un alt un ingredient - luciul - care înmoaie buzele și le oferă luminozitate. Încearcă acest ruj, te va surprinde.

Apă de parfum GA-DE Icon Musk Oil

Acest parfum GA-DE este numit Flagship. Este cel mai bine vândut parfum din Israel, care a depășit numărul de vânzări și vânzători mondiali de parfum. Am primit și folosit acest parfum la ocazii speciale. Este un parfum absolut încântător. Amestecul de trandafir, iasomie și crin formează un parfum perfect curat, cu un miros puternic și distinctiv. Această apă de parfum nu este foarte cunoscută în țara noastră. Acest lucru este probabil, doar o chestiune de timp, deoarece o mulțime de oameni m-au întrebat ce parfum folosesc dorind să îl cumpere fără ezitare.

Cristina

Citiți mai mult