Treci la conținutul principal

Cele mai bune rimeluri ale anului 2021, care nu vă ruinează portofelul!

3 martie 2022Notino
A găsi rimelul corect pentru genele dvs. este ca și cum ați câștiga la loterie. Fie că doriți să vă alungiți genele, să le îndesiți sau să le curbați, trebuie să vă puteți baza pe el 100%. Un rimel bun este la fel ca o prietenă bună, de care nu vă puteți lipsi și datorită căreia vă simțiți mai bine.

Cum aplicați corect rimelul:

  1. Scoateți periuța din tub, cu mișcări circulare. Dacă o pompați în tub, introduceți înăuntru și aer, accelerând astfel uscarea rimelului. Ștergeți ușor excesul de rimel de marginea tubului, altfel vă lipiți genele la aplicare.   
  2. Începeți cu genele inferioare. Dacă ați începe cu genele superioare, s-ar putea întâmpla ca rimelul să se transfere pe partea de jos. Adesea, genele de jos arată bine și cu altă culoare decât cea neagră. Încercați fără frică un rimel maro, albastru sau violet!
  3. Pieptănați atent genele de sus cu periuța, de la rădăcini până la vârfuri, și nu uitați să le machiați atât de jos, cât și de sus. Acordați-vă timpul necesar, nu vă grăbiți și repetați tușele, până când sunteți mulțumită de rezultat. În nici un caz nu deplasați periuța lateral, dintr-o parte în alta; riscați să vă lipiți genele.
  4. Dacă se întâmplă un accident și vă mâzgăliți pleoapa, nu încercați să ștergeți pata imediat, pentru că ați întinde-o și mai mult. Așteptați puțin să se usuce rimelul, după care înmuiați un bețișor cu vată în demachiant și ștergeți cu atenție pata.
  5. Rimelul se demachiază întotdeauna cu un demachiant special. Rimelul nu se dizolvă perfect nici în apă, nici în demachiantele obișnuite; din contră, riscați ruperea genelor sau înroșirea ochilor.
  6. Un rimel folosit zilnic rezistă aproximativ 3 luni. Apoi trebuie înlocuit cu unul nou.

Sugestiile noastre pentru cele mai bune rimeluri:

Cel mai bun rimel pentru un aspect dramatic:

Rimelul pentru volum, Max Factor 2000 Calorie, este, de ani de zile, preferatul make-up artiștilor de top. Este un rimel negru intens, iar diferența se vede de la prima aplicare. Datorită periuței dese clasice, mărește volumul genelor cu până la 300%, conferind imediat ochilor un aspect dramatic. Aplicați-l cu precizie de la rădăcini până la vârfuri și pieptănați genele foarte bine. 

Cel mai bun rimel pentru o separare precisă a genelor:

Rimelul pentru volum, cu efect 3D, Nobea Festive, dispune de o periuță din plastic, care alungește și separă genele perfect. Și nu numai atât! Datorită pigmenților de un negru intens, sunt suficiente câteva treceri, pentru a crea un volum senzual și profunzimi intense.

Cel mai bun rimel pentru îndesirea genelor:

Rimelul pentru volum și îndesirea genelor, Bourjois Volume Glamour, conferă volum și strălucire, dar, mai ales, îndesește genele. Conține ceară naturală și cauciuc din silicon, datorită cărora fortifică genele, le mărește rezistenta și previne transferul culorii. 

Produse

Cel mai bun rimel cu efect de gene false:

Rimelul cu efect de gene false, L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye, are o periuță inovatoare, cu peri scurți și lungi și o compoziție ultra ușoară, care vă conferă un aer fermecător, de căprioară sfioasă, căreia nimeni nu-i poate rezista. Rimelul ideal pentru o petrecere!

Cel mai bun rimel pentru alungirea genelor:

Rimelul Black, pentru alungire și extra volum, L'Oréal Paris Lash Paradise, prelungește și separă perfect genele, fără a le împovăra, pentru gene ușoare ca fulgul. Datorită uleiului de ricin, menține genele suple și revitalizate. Rimelul pentru alungire, L'Oréal Paris Unlimited, alungește perfect genele și, totodată, le conferă un volum maxim. Dispune de o periuță flexibilă, cu care ajungeți cu ușurință chiar și la cele mai fine gene din colțul ochiului. În plus, are o compoziție specială, datorită căreia rezistă întreaga zi și nu cade de pe gene.

Cel mai bun rimel pentru volum:

L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h conține ceruri pentru volum și suplețe, care învelesc fiecare geană, asigurând un volum intens, fără lipire și fără a forma cocoloașe. Colagenul hidratează și menține din interior frumusețea genelor. 

Cel mai bun rimel pentru curbarea genelor:

Rimelul pentru volum și curbarea genelor, Barry M That‘s How I Roll, întoarce minunat genele și accentuează frumos forma ochilor. Pentru un efect mai intens, aplicați mai multe straturi. Rimelul Barry M Feature Length este apreciat de femeile care vor gene nu doar mai curbate, ci și mai dese și mai lungi. 

Produse

Citiți mai mult