Treci la conținutul principal

Visați la un păr neted, lucios și sănătos? Încercați serul L’Oréal Professionnel Steampod

11.09.2023

Iva Davies

Citire timp de 2 minute

Vă place cum arată părul dvs. când este proaspăt ieșit de la coafor? Un păr atât de neted, de moale și de lucios, încât simțiți nevoia să-l atingeți continuu? Puteți obține același efect și acasă! Vă ajută serul termoprotector pentru netezire, L’Oréal Professionnel Steampod.

Care sunt proprietățile serului L’Oréal Professionnel Steampod:

  1. Netezește perfect părul: dacă vă luptați cu un păr încrețit sau electrizat, atunci serul L'Oréal Professionnel Steampod va fi cel mai bun prieten al dvs. Disciplinează chiar și coama cea mai sălbatică, părul devenind maleabil și ușor de coafat.
  2. Efectele persistă: Părul tratat cu acest ser pentru netezire nu va da semne de încrețire timp de 72 de ore. Rămâne în continuare moale și revitalizat, chiar dacă îl spălați cu șampon. De mai multe ori.
  3. Protecție împotriva căldurii: ondulații, bucle sau un păr drept ca spaghetele? Serul pentru netezire, L’Oréal Professionnel Steampod, vă protejează părul până la temperatura de 230 °C. Și îl puteți folosi la coafarea cu ondulatorul sau cu placa de îndreptat părul - sau puteți încerca direct placa de păr, cu aburi, L’Oréal Professionnel Steampod 4.0.
  4. Nu împovărează părul: Nimeni nu-și dorește, după folosirea unui produs de protecție, un păr greu, care se îngrașă repede. Dar, în acest caz, nu trebuie să vă faceți griji. După aplicarea serului, părul devine moale și revitalizat, rămânând totodată ușor.
  5. Protejează părul împotriva umidității: Serul vă oferă o protecție excelentă, chiar și în caz de umiditate extremă (până la 80 %) a aerului. Deci, gata cu încrețirea părului la tropice sau în zilele umede de toamnă.

Puteți combina serul pentru netezire cu următoarele produse

Cum se folosește serul L’Oréal Professionnel Steampod?

  1. Spălați părul și uscați-l cu prosopul.
  2. Despărțiți părul în secțiuni, pentru ca serul să ajungă peste tot.
  3. O singură apăsare pe pompă produce o doză de ser suficientă pentru tot părul. Serul este un lichid cu adevărat concentrat. Se masează în păr cu palmele; de asemenea, puteți pieptăna părul imediat după aplicarea serului. Serul nu se clătește!
  4. Uscați bine părul cu foehnul.
  5. Coafați părul după dorință, cu ondulatorul sau cu placa.

Încercați și aceste plăci de îndreptat părul

Veți încerca și dvs. noul ser termoprotector pentru netezire, L’Oréal Professionnel Steampod? Sigur nu aveți cum să dați greș!