Treci la conținutul principal

Topul nostru al celor mai sexy 5 parfumuri pentru femei

21 februarie 2022Notino
Parfumul nu face parte doar din alchimia flirtului, ci este, în primul rând, un element de seducție important. Se știe de mult că femeile folosesc parfumul pentru a seduce. Trebuie însă menționat că unele parfumuri sunt mai atrăgătoare pentru bărbați decât altele. Vă dezvăluim ce parfumuri sunt considerate ca fiind cele mai sexy.

Ce parfumuri sunt atrăgătoare pentru bărbați?

E clar că nu există parfum care să fie la fel de atrăgător pentru toți bărbații. Unii sunt atrași de femeile învăluite în parfumuri dulci, iar alții de doamnele care au ales un parfum floral. Fiecare bărbat are un alt parfum care-i trezește dorința. Am descoperit că există anumite ingrediente cu efecte afrodiziace. Menționez câteva mai jos: 

Condimentele – cunoscute pentru efectele lor afrodiziace. Unele condimente au darul de a incita dorința amoroasă. De aceea, nu este nimic ciudat în faptul că parfumurile picante sunt printre cele mai sexy parfumuri pentru femei.

Lemnul – un material nobil, pe care-l întâlnim în fiecare zi. Există multe tipuri de lemn, din care se extrag numeroase esențe aromate, folosite la fabricarea parfumurilor. Parfumurile lemnoase sunt seducătoare datorită caracterului lor plăcut, cald și revigorant.

Vanilia – atât femeile, cât și bărbații înnebunesc după vanilie. De ce oare? Pentru că această aromă ne amintește de copilărie – vanilia se folosește în multe rețete de bunătăți (torturi, înghețate). Nu este, deci, de mirare că vanilia este una dintre aromele noastre preferate. Parfumurile ce conțin vanilie eliberează tonuri revigorante, pe care bărbații le găsesc atrăgătoare.

Zahăr – zahărul creează dependență. De aceea nu este surprinzător că există o întreagă gamă de parfumuri, ale căror tonuri dulci captează atenția.

Unele tonuri de fructe – fructele conferă compoziției parfumate un suflu dinamic deosebit de captivant. De exemplu, cireașa este seducătoare datorită aromei sale dulci și delicate. 

Aș putea continua, dar cred că parfumurile care conțin aromele mai sus menționate au potențialul afrodiziac cel mai ridicat.

Produse

Lista mea cu cele mai sexy parfumuri pentru femei

Am compilat pentru dvs. o listă scurtă de parfumuri pentru femei, care au, în opinia mea, cel mai ridicat factor de atractivitate.

Viktor & Rolf Bonbon

Acest brand este cunoscut pentru parfumurile sale deosebit de sexy. Parfumul Bonbon este seducător și datorită flaconului jucăuș, în forma unei bomboane ambalate. Parfumul conține tonuri dulci și gurmande: fructele, caramelul și ambra cu tentă lemnos-pudrată creează un cocteil amețitor, datorită căruia mulți bărbați se vor întoarce după femeile care îl poartă.

Paco Rabanne Olympéa

Dacă parfumul Invictus face aluzie la un mit din mitologia greacă, Olympéa se referă la cultul lui Niké, zeița victoriei. Aroma acestui parfum este compusă din tonuri sărate, cu vanilie și flori albe, pe o bază lemnos pudrată. Mesajul parfumului Olympéa este clar: seduceți bărbații ca și cum ați câștiga o bătălie. Pe scurt, considerați acest parfum din atelierul lui Paco Rabanne ca pe o armă de temut a seducției! 

Jean-Paul Gaultier Scandal

Cum am putea vorbi despre parfumuri sexy, fără a menționa parfumul Scandal, de la brandul Jean-Paul Gaultier? Flaconul său original, cu capac în forma unor picioare feminine, conține un parfum deosebit de gurmand, cu tonuri de miere, de ceară de albine și de caramel. Parfumul este delicat și deosebit de dulce, așa că aveți cu ce seduce o mulțime de bărbați.

Agent Provocateur, de la brandul Agent Provocateur

Acest parfum miroase a trandafiri, cu tonuri picante și de mosc. Rezultă un cocteil exploziv, datorită căruia puteți fi sigură că veți suci multe capete. Agent Provocateur este un parfum intens, de aceea nu-i provocați pe cei din jur cu mai mult de două doze de pulverizator.

Diesel Loverdose

Închei această selecție a celor mai atrăgătoare parfumuri feminine cu Loverdose, de la Diesel. Este alcătuit din tonuri delicat picante (lemn dulce și anason), amestecate cu arome dulci și vanilate. Parfumul Loverdose vă va fi, fără doar și poate, un ajutor fidel, dacă doriți să atrageți atenția bărbaților.

La final

Doamnelor, ce parfumuri folosiți atunci când doriți să fiți seducătoare? Iar, domnilor, care parfumuri sunt irezistibile pentru dvs.? Împărtășiți-vă preferințele cu noi!

Citiți mai mult