Treci la conținutul principal

Ponturi de nuntă: Ce beauty hacks să nu uitați?

19 mai 2022Notino
Nuntă este cea mai frumoasă zi din viață, dar este precedată de multe zile, săptămâni și luni de nebunie, ca să nu spunem altfel. Vă preocupați de mâncare, de invitații, de locul desfășurării, de formație... dar care este cel mai important lucru? Să arăți în ziua Z mai bine decât toți invitații la un loc. Orice mireasă are dreptul la acest lucru! Planificați-vă din timp beauty rutina și make-up-ul pentru nuntă și pregătiți-vă câteva "polițe de asigurare". Nimic nu vă va lua prin surprindere în ziua nunții și vă veți bucura la maximum de ea.

Pregătiți tenul...

... ca să puteți străluci în fotografii! Programați o vizită la cosmeticianul dvs. cu câteva săptămâni înainte de nuntă – în funcție de nevoile tenului dvs., puteți stabili apoi un tratament suplimentar. Dar este nevoie de ceva în plus – să vă asigurați că tenul dvs. este suficient de treaz în dimineața nunții, înainte de make-up. De aceea puneți masca de față Lancôme Génifique Advanced în geanta cosmetică de „wedding”. Este foarte hidratantă, astfel încât, după 10 minute, tenul dvs. va arăta la fel de odihnit și radiant ca după un somn de 10 ani.

SFAT: Cel mai important, înainte de ziua nunții, nu vă stoarceți coșurile și nu aplicați nimic altceva pe față. Este tentant, dar zonele cu coșuri s-ar înroși și mai tare, iar dvs. nu vă doriți să fiți nevoită să găsiți un voal în ultimul moment. 

Produse

Machiajul de nuntă 

Chiar dacă aveți make-up skills la nivel de știință, vă sfătuiesc să renunțați la ele și să vă lăsați în grija unui make-up artist priceput. Nu îi vor tremura mâinile de emoții și va ști cum să adapteze machiajul pentru fotografii și pentru petrecerea de o zi întreagă. Iar rezultatul va arăta aproape ca inspirația dvs. de nuntă de pe Instagram. Dacă aveți însă produse preferate, de care sunteți sigură că vi se vor potrivi, vorbiți cu un make-up artistul. Cu siguranță nu va fi nicio problemă să adapteze make-up-ul produselor dvs. de beauty încercate și verificate. 

Un ten perfect 

Machiajul de nuntă trebuie să reziste la toate emoțiile (care vor fi prezente din abundență de dimineață până seara) și totuși să arate bine în fotografii – ei bine, nu este o sarcină tocmai ușoară. De aceea folosiți baza pentru machiaj cu vitamine Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base. Pe lângă faptul că va menține totul la locul lui, vă va lumina tenul și îi va oferi un aspect sănătos și suculent. Dacă doriți să arătați impecabil în fotografii (cine nu și-ar dori acest lucru), conturarea tenului reprezintă pasul esențial. Va atenua și va evidenția ceea ce este necesar pe față și va netezi vizual tenul. În ceea ce privește conturul precis, cu siguranță vă poate ajuta un make-up artist, dar și iluminatorul lichid Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch. Puteți alege din mai multe nuanțe – conține chiar și acid hialuronic, astfel încât să beneficiați de îngrijire suplimentară inclusă în preț!

Nu vă plac iluminatoarele lichide? Atunci, optați pentru paleta MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish x 4 Aute Cuture Starring Rosalía, care aderă pe ten într-un mod fantastic și puteți amesteca mai multe nuanțe, dacă se potrivesc întregului look. 

Micile detalii formează întregul 

Ca să nu trebuiască să vă faceți griji toată noaptea dacă genele false rezistă, este mai bine să alegeți un rimel care să se ocupe de volum cu efect wow. Iar în acest caz, învingător este rimelul de lungă durată Gosh Just Click It!.

De data aceasta nu puteți lăsa forma perfectă a buzelor doar în seama rujului, apelați la ajutorul creionului pentru buze Smashbox Be Legendary Line & Prime Pencil. Are o textură cremoasă plăcută și, cel mai important, previne întinderea rujului. Pentru mine, este unul dintre sfaturile de TOP pentru nuntă, pe care încerc să îl răspândesc. 

SFAT: Odată ce make-up-ul este gata, asigurați-vă că rezistă cu ajutorul spray-ului pentru fixare MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Mattifiying Mist

Produse

Coafura de nuntă

Ca și în cazul machiajului, același lucru este valabil și pentru păr – aveți încredere într-un profesionist. Va reuși să termine mai repede, cunoaște toate trucurile și veți fi siguri că coafura dvs. va rezista până a doua zi. Mai ales dacă o veți fixa cu fixativul L'Oréal Professionnel Infinium Strong Extra Strength Hairspray

Vă doriți o coafură cât mai naturală? Pentru un păr drept, este suficient să folosiți placa, iar pentru părul creț, este nevoie doar să îl spălați și să îl „încrețiți” cu spuma pentru părul ondulat Moroccanoil Curl. Aceasta este ideală, pe scurt, doriți să aduceți eleganța neglijentă la perfecțiune. 

SFAT: Vă îngrijorează faptul că, de la ultima vizită la coafor, vor reuși să crească rădăcinile de culoare? Am o salvare și pentru asta! Sub forma unui spray cu culoare Redken Root Fusion, conceput special pentru rădăcinile crescute. Îl puteți avea la dvs. pentru orice eventualitate și, chiar dacă nu îl veți folosi, măcar veți putea sta liniștită. 

Probabil că nunta perfectă nu există, dar look-ul dvs. de nuntă va fi perfect cu siguranță! Și în plus... din acele momente imperfecte rezultă după cele mai bune povești. 😉 

Citiți mai mult