Treci la conținutul principal

Îngrijirea tenului: cele mai bune produse anti-acneice

19 septembrie 2019Notino
Dintre milioane de produse, care sunt cele mai bune pentru tratamentul acneei? Descoperiți cele mai bune ingrediente și produse de îngrijire anti-acneice pentru vă ușura ritualul zilnic de îngrijire.

Top cinci ingrediente anti-acneice:

• Acid Alfa Hidroxi (AHA) – exfoliere, curățare profundă
• Zinc – anti-inflamator, antibacterian
• Acid salicilic – anti-inflamator, exfoliant
• Ulei de arbore de ceai – antibacterian, anti-inflamator
• Argilă – calmantă, anti-sebum

Cea mai bună mască anti-acneică

Reduceți și preveniți erupțiile acneice folosind o mască de curățare intensă a porilor. Dacă vreți să aveți un ten perfect exfoliat în doar 60 de secunde, luați cu voi la duș Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine. Formula sa cremoasă curăță intens porii și înlătură excesul de sebum. Contrar multor păreri, măștile faciale pentru ten acneic nu irită pielea ci sunt pline de ingrediente active special alese.

Cel mai bun tratament anti-acneic local

Pentru tratarea locală a acneei, aplicați direct pe zona afectată un produs special conceput pentru calmarea tenului acneic. Îmbogățit cu antioxidanți și acid salicilic, Grown Alchemist Cleanse are proprietăți antibacteriene și regeneratoare. Vichy Normaderm Hyaluspot acționează rapid împotriva inflamației pielii. Prin conținutul său de acid salicilic și acid hialuronic, exfoliază delicat și hidratează în același timp. Fără efort, tenul acneic își recapătă rapid aspectul sănătos.

Cea mai bună cremă anti-acneică

Da! Și tenul acneic are nevoie de hidratare dar de una specifică. Avem impresia uneori că toate cremele conspiră împotriva noastră, ne îngrașă tenul și astupă porii. Din fericire există câteva produse absolut minunate. Îmbogățită cu extract de alge și zinc, Biotherm PureFect Skin hidratează profund și reduce imperfecțiunile.

Cea mai bună cremă anti-acneică naturală

Folosirea produselor naturale calmante și non-iritante este uneori cea mai bună soluție pentru tratarea tenului acneic. Crema RYOR Cannabis Derma Care cu proprietăți regenerante și antibacteriene hidratează intens tenul fără a astupa porii. Imperfecțiunile sunt reduse iar tenul primește îngrijirea care o merită.

Cel mai bun machiaj pentru ten acneic

Produsele de machiaj pentru ten acneic sunt special concepute pentru a reduce roșeața, absorbi excesul de sebum și a acoperi imperfecțiunile. Cu conținut de zinc și acid salicilic, La Roche-Posay Effaclar DUO (+) acționează intens asupra roșeții și iritațiilor pielii. Acoperiți și tratați! Cu textura sa ușoară, corectorul Clinique Anti-Blemish Solutions acoperă rapid pe zonele afectate. Nu numai că acoperă dar și tratează zonele cu probleme.

Citiți mai mult