Treci la conținutul principal

Inboxing: Acestea sunt cadourile pe care le va primi persoana iubită, de Ziua Îndrăgostiților!

05.02.2024

Iva Davies

Citire timp de 3 minute

Fie că sărbătoriți sau nu Ziua Îndrăgostiților, noi, cei din redacție, vă spunem: „Orice pretext pentru a cumpăra cadouri pentru dvs. însevă sau pentru cei dragi, merită!" Am ales câteva care ne-ar face o bucurie de Ziua Îndrăgostiților (nu numai nouă).

Și, fie că folosiți această inspirație pentru dvs., pentru partenera dvs. sau pentru o prietenă, suntem 100% convinși că entuziasmul pentru orice cadou din selecția noastră va fi de neegalat. Așadar, cum puteți să (vă) faceți o bucurie?

1. Bile Venus

Niciodată nu puteți da greș cu accesoriile erotice (în mod ideal, atunci când cunoașteți nevoile și „gusturile” partenerei). Acest lucru se aplică exact în cazul bilelor Venus, Lelo Hula Beads. Pe lângă faptul că întăresc planșeul pelvian, ele vibrează și se rotesc, iar forma lor ajută la masarea punctului G. Le puteți controla cu ajutorul telecomenzii. Iar, dacă o dați partenerului sau partenerei, veți avea parte de o experiență extraordinară.

2. Gel stimulator

Gelul stimulator, High on Love Stimulating O gel, este conceput special pentru femei. Mărește apetitul sexual și circulația sângelui în zonele intime și vă garantează orgasme plăcute și intense. Așadar, să nu vă fie teamă să-l utilizați în timpul preludiului – și apoi lăsați-vă, pur și simplu, purtați pe valurile plăcerii nesfârșite.

3. Parfum de lux

Chiar dacă nu pare așa, un cadou constând într-un parfum este un lucru foarte intim și personal, pentru că nu este ușor să alegeți un parfum pe care să-l îndrăgească partenera dvs. Iar sentimentul când reușiți... Încercați, de exemplu, parfumul Lancôme La Vie Est Belle. Parfumul de flori și fructe va încânta fiecare suflet romantic.

De Ziua Îndrăgostiților va face fiecare femeie fericită

4. Ulei de păr

De Ziua Îndrăgostiților nu uitați de iubirea de sine, pe lângă cea pentru partener. Un mod ideal de a manifesta iubirea de sine poate fi un ritual cu ajutorul uleiului de păr. Conferă nutriție, strălucire și catifelare părului și, în plus, uleiul de păr, Aveda Nutriplenish™ Multi-Use Hair Oil, are un miros minunat.

5. Lumânare pentru masaj

O lumânare parfumată clasică poate crea o atmosferă romantică, dar ați încercat o lumânare pentru masaj erotic? Aceasta creează un mediu senzual și intim. Lumânarea  Flagranti Massage Candle Sandal Wood miroase a lemn de santal și conține feromoni care trezesc atracția erotică. 

6. Geantă pentru cosmetice

Fie că vă faceți cadou dvs. însevă sau folosiți sfaturile noastre pentru a face o bucurie de Ziua Îndrăgostiților altcuiva, geanta cosmetică, Notino Pastel Collection Make-up, este foarte potrivită. 

Dar dvs.? Sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților? Chiar dacă nu sărbătoriți, puteți să vă faceți o bucurie de data aceasta. Și nu uitați să vizionați videoclipul nostru!