Treci la conținutul principal

Idei pentru cele mai bune cadouri de Crăciun pentru bărbați

14 noiembrie 2017Notino
Ai senzația că bărbații nu apreciază cosmeticele? Din contră! „Regula“ după care un bărbat adevărat miroase a transpirație nu mai este de mult valabilă. Domnii moderni din ziua de azi pun mare accent pe imaginea lor.

 Alege-le un cadou special, cu un strop de umor - și succesul este garantat. Vrei cele mai bune cadouri pentru bărbați de Crăciun? Te inspirăm noi!

Cadouri pentru iubit sau pentru soț

Cadoul de Crăciun pentru partener poate fi gândit ingenios. În loc să fie numai pentru el, poate fi pentru amândoi. Abordează cu imaginație oferta noastră de uleiuri de masaj sau de produse de baie senzuale. După Crăciun, poți încălzi și mai mult atmosfera festivă cu câteva momente plăcute, numai pentru voi doi.

Ai acasă un bărbos? Oferă-i produse pentru îngrijirea bărbii. Ceara și uleiurile de calitate, balsamurile, săpunurile, mașinile de tuns sau periile pentru barbă îi fac plăcere oricărui gentleman mândru de barba sa. Sau, și mai bine, o trusă completă pentru îngrijirea bărbii, luxos ambalată.

Parfumurile pot fi de asemenea niște cadouri pentru bărbați perfecte. Dar nu oricare! Testează câteva parfumuri de nișă și alege-i un parfum unic, distinct, pe care singur nu l-ar descoperi!

Cadouri de Crăciun pentru tata

Cu toții ne străduim uneori din greu să alegem cadoul perfect pentru tata. Să inventezi în fiecare an ceva nou și original poate fi o provocare. Încearcă, de exemplu, un aparat de ras electric cu multe funcții avansate și cu un design interesant! Trendy sunt mai ales aparatele cu motive din Star Wars, un cadou ideal dacă tata este un fan al seriei. Mai adaugi la aparat și un set cadou cu produse după ras și ai o combinație de succes.

O idee excelentă este un set cadou cu parfum, luxos ambalat. Gelul de duș, balsamul sau deodorantul cu aroma sa favorită îi oferă tăticului tău o bucurie parfumată multiplă. Sigur îl va încânta un parfum renumit, de calitate, ca Davidoff Cool Water Man, cu aromă acvatică proaspătă!

Cadouri de Crăciun pentru bunicul

Apa de colonie frumos ambalată, pusă sub brad este cadoul clasic pentru bunicul. Cu aceasta nu ai cum să dai greș. Dar poți încerca și ceva mai creativ. Bărbieritul clasic este din nou la modă, iar bunicul sigur ține minte vremurile nostalgice, când toți bărbații foloseau briciul și pămătuful. Amintește-i de tinerețe. De exemplu, cu setul HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming!

Dacă ești fan al cadourilor practice, atunci alege pentru bunicuțul un aparat de tuns părul din nas! Ar merge și un set practic, cu pilă electrică pentru îngrijirea picioarelor. Poți completa ansamblul cu câteva mărunțișuri, cum ar fi un antiperspirant sau un șampon.

Cadouri de Crăciun pentru frate

Și frățiorul poate fi răsfățat cu un produs cosmetic sau cu un parfum. E suficient să te gândești un pic la el. Ce crezi că i-ar face plăcere - styling pentru păr, cosmetice pentru îngrijirea pielii sau un parfum cu marca auto preferată? Dacă se simte în elementul său la o bere cu prietenii, încearcă produse cosmetice cu și inspirate de bere. Sigur îl vor face să zâmbească.

Un cadou frățesc perfect ar putea fi și o periuță de dinți electrică sau produsele luxoase pentru îngrijirea dentară. Uită-te, de exemplu, la setul Swissdent Pure Promo Kit cu periuță, pastă de dinți și apă de gură.

Cadouri pentru un prieten sau un coleg

Pune și un strop de umor în cadourile de Crăciun! Distrează-ți prietenul din copilărie cu un set cadou pentru baie, cu rățușcă! Dacă ești în căutarea unui cadou clasic de Crăciun pentru colegul tău, încearcă, de exemplu, parfumul său preferat, separat sau într-un set cadou, iar pentru adevărații gurmanzi ai aromelor, un set de parfumuri miniatură!

Nu uita nici de produsele pentru păr. Un set frumos, cu șampon, balsam sau gel de styling este întotdeauna bine apreciat.

Sperăm că te-ai convins singură că parfumurile ?i cosmeticele pot fi minunate cadouri pentru bărba?i de Crăciun!

Citiți mai mult