Treci la conținutul principal
Tutorial: „Gym lips” pentru buze voluminoase. Nu doar pentru sala de fitness!
06.02.2023Iva Davies
Citire timp de 2 minute
În cazul în care vă place să vă uitați pe TikTok, sigur ați văzut cel mai recent trend din lumea machiajului, distribuit de mulți. Acesta este Gym lips, adică buze pentru sala de fitness. Un trend datorită căruia vă veți putea bucura de buze mai voluminoase, fără intervenții medicale. Vizionați video-ul pentru a descoperi pașii exacți de urmat.

Trend-ul de gym lips este o cale deosebit de populară și de ușoară, de pe TikTok, de a vă machia buzele, perfectă pentru cei minimaliști. Dacă visați deja demult la buze voluminoase, însă doriți să evitați intervențiile medicale, citiți articolul nostru și vizionați video-ul. Gym lips sunt deosebit de ușoare, așa că le va reuși oricine, iar, dacă o să vă placă aspectul lor, nu va trebui să vă bucurați de buze pline doar la sală. Vizionați tutorial-ul nostru, care vă va învăța cum să vă măriți optic buzele.

De ce veți avea nevoie?

Doar de câteva lucruri! Un creion pentru buze corespunzător nuanței buzelor dvs. și un lip gloss transparent sau un balsam de buze nutritiv, pentru a vă putea bucura de buze moi și zemoase.

Cele mai bune produse pentru gym lips

Cum să creați efectul de buze pline?

  1. Cu ajutorul creionului pentru buze, NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil, trasați conturul buzelor. Noi am folosit nuanța Peekaboo. Nu uitați să trasați de-a lungul liniei exterioare a buzelor, pentru a le mări optic. În cazul în care buzele dvs. nu sunt colorate uniform, le puteți colora complet cu creionul.
  2. Pe întreaga zonă a buzelor, aplicați un balsam de buze sau un luciu - nouă ne place Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump

Citiți mai mult