Treci la conținutul principal

Descoperă cele mai bune produse autobronzante pentru tonul pielii tale

22 iunie 2017Notino
Înainte de a explora toate modalitățile de a obține un aspect mai bronzat stând acasă, este important de reținut că: autobronzantele nu oferă protecție solară.

Cele mai multe nu conțin FPS, cu excepția cazului în care acesta este clar indicat pe ambalaj. Este plăcut să te răsfeți cu o loțiune autobronzantă luxoasă, dar, ori de câte ori ești afară și îți expui pielea razelor de soare, trebuie să folosești un mijloc de protecție solară adecvată —doar astfel poți preveni atât cancerul de piele, cât și ridurile premature cauzate de expunerea la soare. Principiul este simplu —sănătatea pielii, înainte de toate.

Cum se aplică bronzul fals
Prima regulă privind bronzul fals? Exfoliere, exfoliere, exfoliere. Este de o importanță extremă. Produsul de bronzare trebuie să bronzeze pielea propriu-zisă, nu celulele moarte de la suprafață, care, oricum, vor cădea în scurt timp, lăsând în urmă pete de culoare și un aspect neuniform. Încearcă Freeman Charcoal and Black Sugar Polishing Mask— potrivită atât pentru față, cât și pentru corp, cu un efect de-a dreptul magic.
Odată ce pielea este curată și exfoliată, nu uita să hidratezi zonele cu tendință de uscare. Loțiunea sau crema bronzantă se aplică diferit pe o piele uscată față de una hidratată, altfel aspectul rezultant va fi neuniform. Nouă ne place mult Vaseline Cocoa Radiant body lotion, pentru că hidratează și parfumează minunat, chiar și cea mai uscată piele. Orice loțiune de bronzare fără soare pe care o vei alege (de exemplu, favorita noastră Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care) se va aplica apoi frumos și uniform.
Bronz fals pe o piele ca de fildeș? Bronzează-te treptat
Da, știm cât de tentantă poate fi ideea de a-ți crea imediat un bronz ciocolatiu, când ai pielea albă de la natură, iar vara se apropie cu pași rapizi. Dar, dacă întreci măsura cu bronzul fals, rezultatul nu va fi niciodată pozitiv, iar toate imperfecțiunile vor fi și mai evidente pe pielea palidă. Mai bine să începi cu o loțiune sau cu o cremă ușor colorată. Loțiunea Dove Derma Spa Summer Revive în nuanțele Light și Medium este un produs fantastic, indiferent dacă efectuezi o aplicare simplă sau una atent stratificată, pentru a obține o nuanță mai închisă.
De asemenea, recomandăm produse care îți oferă un bronz fals pe parcursul câtorva ore. Brandul Xen-Tan, mai ales, este un expert în obținerea unui bronz fals cu aspect perfect autentic. Încearcă Xen-Tan Premium Sunless Tan Light/Medium și vei vedea cat de natural bronzat poate arăta corpul dvs. Pielea deschisă la culoare este adesea sensibilă, un alt element de care trebuie să ții cont la alegerea corectă a produselor pentru îngrijirea corpului și a tenului. Pentru o îngrijire în siguranță, ai încredere în îndrăgitele branduri franțuzești farmaceutice și optează pentru un produs precum Bioderma Photoderm Autobronzant Moisturising Foaming Spray, conceput special pentru o piele delicată. Un spray autobronzant poate fi metoda ideală pentru a desăvârși un look „sărutat de soare“. Și, mai ales, nu uita că orice produs de bronzat se aplică cu discreție. Întotdeauna poți trece de la un bronz deschis la un bronz închis, dar nu și invers.
Autobronzante pentru fața ta
A alege corect cel mai bun bronz fals înseamnă a ține cont de tipul de produse de îngrijire a pielii pe care le folosești de obicei. Aceasta înseamnă că, dacă folosești, de exemplu, produse pentru pielea matură, crema de bronzare pentru față trebuie să fie și ea hidratantă și hrănitoare, sigur nu ceva care să creeze un finisaj mat. Uită de un bronzer pudră și alege, în schimb, un produs cremos și luxos, cum ar fi Lancôme Flash Bronzer Night-Sun. Această loțiune hidratantă se mândrește cu o formulă specială, care împiedică transferul culorii pe haine sau pe alte suprafețe.
Și, tocmai când credeai că mai bine nu se poate...ei bine, se poate! Nu ne crezi? Atunci încearcă Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster. Aceste miraculoase picături bronzante pot fi adăugate în orice produs hidratant, transformându-l într-un bronzer pentru față (sau corp, după caz) complet personalizat. Indiferent dacă le adaugi în crema de zi sau în cea de noapte, aceste picături îți asigură, treptat, un bronz superb, cu un efect subtil, care poate fi intensificat cu ușurință.
Text realizat de: Carmen, redactor Aoro

Citiți mai mult