Treci la conținutul principal

Conturarea feței: cum aplicăm iluminatorul, fardul de obraz și bronzerul?

25.09.2019

Notino

Citire timp de 3 minute

Secretul unui ten strălucitor și proaspăt stă în folosirea a trei produse magice. Descoperiți cum să le folosim și aplicăm pentru un look mereu fresh.

BRONZER

Tenul pare să-și fi pierdut strălucirea? Pentru un ten revitalizat, ușor atins de razele soarelui avem nevoie de un bronzer.

Cum îl folosim?

Pregătiți tenul urmând ritualul zilnic de îngrijire și aplicați fond de ten și corector pentru a ascunde imperfecțiunile. Alegeți Elizabeth Arden FourEver Bronze cu 1 sau 2 nuanțe mai închis decât nuanța tenului pentru a adăuga un pic de căldură tenului tern.

Cum îl aplicăm?

Bronzerul se aplică în forma cifrei 3, coborând din zona frunții către maxilar. Conturați discret linia obrajilor, maxilarului și a nasului. Aplicați Makeup Obsession Give Me Some Sun în zonele feței care sunt cel mai adesea atinse de soare. Pensula cu vârf rotund sau o pensulă de tip evantai pentru o aplicare delicată sunt ideale pentru acest produs.

FARD DE OBRAZ

Un produs clasic al trusei de machiaj, fardul de obraz este versatil și foarte ușor de folosit. Creează un look proaspăt, tineresc și dă strălucire tenului.

Cum îl folosim?

Fardul de obraz se aplică după fondul de ten și corector. Pentru un ten mai deschis alegeți nuanțe de roz sau mov pal și piersică. Un ten mediu va arăta perfect cu nuanțe mai închise de bej și cărămiziu.

Cum îl aplicăm?

Pentru a subția o formă rotundă a feței, aplicați Lancôme Blush Subtil din centrul obrajilor spre tâmple. Aplicați însă produsul imediat sub pomeți pentru fața în formă de inimă. Fardul de obraz cremos se aplică cel mai bine cu ajutorul degetelor pentru a intra perfect în piele. În schimb, pentru varianta pudră precum Bourjois Le Duo Blush folosiți o pensulă specială pentru blush sau una kabuki.

ILUMINATOR

Iluminatorul este un produs cu super-puteri. Folosit corect iluminează privirea, definește conturul feței și creează simetrie.

Cum îl folosim?

Lichid sau pudră, iluminatorul se aplică ca ultim pas în procesul de machiaj, după blush și bronzer. Extrem de versatilă, paleta NYX Professional Makeup Born To Glow iluminează pomeții, zona nasului, bărbiei și sprâncenele pentru a crea un look proaspăt și echilibrat.

Cum îl aplicăm?

Folosi?i un burete de machiaj sau chiar degetele pentru a aplica câteva picături de iluminator lichid L’Oréal Paris Wake Up & Glow Glow Mon Amour din zona obrajilor spre tâmple, apoi uniformiza?i. Iluminatorul pudră se aplică cel mai bine cu ajutorul unei pensule evantai, permi?ând o aplicare delicată.