Treci la conținutul principal

Parfumuri proaspete de primăvară, care insuflă energie. În plus, sunt SEXY!

28.03.2023

Jana Potuznik

Citire timp de 5 minute

Primăvara ne dorim lejeritate, prospețime și o energie nouă. În viață, ca și în parfumuri. Ce parfumuri de primăvară vă aduc bucurii, dvs. și dragei dvs. jumătăți? Care sunt gingașe, aerate sau florale și care sunt, în plus, sexy? Haideți să le alegem!

Parfumurile de primăvară au „ceva“ al lor 

Indiferent de ingredientele folosite de parfumieri, este universal valabil că parfumurile de primăvară diferă întotdeauna de cele care ne-au ținut companie iarna. Aromele primăverii luminează și scânteiază, aduc un suflu de aer proaspăt și poartă amprenta parfumată a dimineții într-o grădină de flori. Mai au în comun o energie impresionantă și o limpezime în care vrem să plonjăm! 

Parfumuri proaspete pentru femei și parfumuri unisex unice 

Trandafiri pudrați, într-o compoziție 100 % vegană 

Chloé Rose Naturelle are tot ceea ce-i trebuie unui parfum proaspăt de primăvară, pentru femei. Este curat și pudrat, dar înflorește pe pielea femeii sigure pe sine. Vă captivează cu prospețimea coacăzelor negre și a cedratei și vă cucerește în clipa în care trandafirul se combină cu nota de neroli. Totul este subliniat de mimoză, în duo cu lemnul de cedru. Pentru ca acest parfum 100 % natural, în flacon reutilizabil, să-și păstreze specificul feminin.  

Un party de fructe suculente 

Marc Jacobs a adus faimă chiar și unei flori banale, precum margareta (daisy). Dar, în Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, s-a îndrăgostit de fructe și a creat un cocteil de primăvară, al cărui atribut principal este suculența.  

Pară, zmeură, grepfrut? Note de vârf proaspete, ideale pentru primele zile fierbinți. Lici, flori de măr, trandafiri și violete? Pentru ca inima dvs. să bată cu aceeași pasiune ca inima acestei ape de toaletă. Fructele se regăsesc și printre notele de bază. Acolo descoperiți ienupăr și mosc, dar și prune dulci. Miam! 

Un pic floral, un pic chypre… 

Dacă preferați mai multă sofisticare, chiar și la un parfum de primăvară, veți aprecia Lancôme Idôle L'Intense. Intense? Cine și-ar alege un parfum în variantă „intense“ pentru acest anotimp? Cineva care nu vrea să renunțe la eul său puternic și sigur pe sine, nici măcar primăvara. Pentru că și energia siguranței de sine poate fi înviorătoare. 

Vârful este citric, inima florală, iar baza chypre, lemnoasă și ușor gurmandă. Și, chiar dacă poate părea că acest parfum nu știe ce vrea, el își urmează drumul, fermecându-i pe toți cei din jur. 

Nobil și stilat 

Narciso Rodriguez For Her are darul de a radia eleganță și un farmec magnetic, fără a fi câtuși de puțin plicticos. Are ambiții proprii și reușește să facă impresie, fără a „ridica tonul“. Dacă această compoziție parfumată ar fi o femeie, toți ar întoarce capul după ea, fără ca ea să depună cel mai mic efort.  

Poate că de vină este moscul, din ale cărui subtonuri transpare jucăuș parfumul pielii feminine. Poate și tonurile de piersici și de trandafiri, cu care vă întâmpină. În concluzie, este un parfum de primăvară unic, pentru femei.  

Ce altceva din lumea parfumurilor pentru femei v-ar mai putea captiva?

Parfumuri proaspete pentru bărbați

Amprenta perfectă a bărbatului contemporan

Karl Lagerfeld a creat compoziția Karl Lagerfeld for Him acum aproape zece ani, dar asta nu înseamnă că e out! Din contră. Cu cât această apă de toaletă fresh primăvăratică este mai mult timp pe piață, cu atât mai mult se apropie de definiția bărbatului modern. Care este?

Debutează jucăuș și floral, cu lavandă, are inima deschisă (plină de violete și de frunze de măr) iar, în final – în ciuda aromelor ușoare de primăvară – virează spre o bază caldă, de chihlimbar și de santal. 

Un parfum emblematic, într-o variantă mai intensă

Armani Acqua di Giò Profondo este continuarea unică a parfumului Armani Acqua di Giò. Este ceva mai întunecat și ceva mai rafinat, ceea ce se reflectă în compoziția acestei ape de parfum masculine, pe care o puteți încadra cu ușurință în categoria parfumurilor fresh pentru bărbați. O categorie pe care o merită pe deplin. 

Cum miroase? Evoluează fluid și cu încredere, de la mandarine și bergamotă la rozmarin, lavandă și chiparos, ajungând până la ambră și la paciuli. Viril exact atât cât trebuie. Suficient de sexy ca să creeze vâlva de rigoare… În plus, debordează de acea energie pe care o căutăm cu toții primăvara.

Încercați și alte parfumuri bărbătești de primăvară

O ediție unisex limitată, debordând de violete (și de Orient)

NOVELLISTA Violet Charade este o fantastică ediție limitată, creată de Emilie Bouge ca parfum unisex. Floral, dar și oriental. Îmbătător, dar și imprevizibil. Pentru că vă dezvăluie inima sa fragedă de violete, doar după un debut răcoros, cu lămâie, piper picant și mere suculente, presărate cu flori sexy, de iasomie. Iar, când ajungeți la notele de bază, descoperiți că acestea constau în vanilie gurmandă, ylang-ylang exotic, paciuli și lemn de cașmir. 

O ediție limitată în adevăratul sens al cuvântului. Pentru cei neimpresionați de parfumurile proaspete clasice pentru bărbați sau de parfumurile proaspete tradiționale pentru femei. NOVELLISTA Violet Charade vă merge cu adevărat la inimă. 

Aveți ocazia unică de a trata primăvara ca pe o ocazie pentru a vă face o bucurie. O mare bucurie, transpusă într-un parfum fresh, de primăvară. Vă urăm cumpărături plăcute!