Treci la conținutul principal

Cele mai bune cadouri de Crăciun, pentru copii

26 noiembrie 2019Notino
Cadourile pentru copii sunt, pentru noi adulții, o ușă deschisă spre fericirea și împlinirea dorințelor celor mici. Încercați să le comandați on-line anul acesta, evitând cozile formate din părinți stresați și epuizați. Inspirați-vă din ideile noastre de cadouri pentru copii și savurați din plin cea mai plăcută tradiție a Crăciunului.

Cadouri pentru cei mici

Imaginați-vă cele mai bune cosmetice de îngrijire, blânde cu pielea delicată a bebelușului. Pielea hidratată și fără urticarii este o condiție esențială pentru un bebeluș fericit și, deci, o garanție a mulțumirii, a nopților liniștite, și a unor părinți relaxați. La alegerea cosmeticelor, sacrificați un moment lecturii nu tocmai distractive a ingredientelor și ghidați-vă și după vârsta copilului.

Setul cadou pentru copii Weleda Baby and Child îndeplinește cerințele pielii sensibile, aroma sa calmantă având efectul unui cântec de leagăn. Cosmeticele naturale relaxante Bohemia Gifts & Cosmetics oferă seturi pentru pielea nou-născuților și a bebelușilor, decorate cu animăluțe simpatice.

Extindeți atmosfera de Crăciun și în baie, cu setul Regina Gingerbread, cu aromă de turtă dulce, care conține balsam de buze și o cutie pentru gustări, parcă creată special pentru o turtă dulce veritabilă. Aceste seturi cosmetice pentru copii fac baia mai plăcută, iar bebelușul va fi parfumat și zâmbitor.

Cadouri pentru fete

La noi găsiți cadouri de Crăciun pentru toate fetele, indiferent dacă aveți acasă „Miss Grădinița“ sau „Regina Școlii Primare“. Lupta cu părul încurcat ia sfârșit, odată cu intervenția periei istețe Dtangler Kids, cu care chiar și un tătic mai puțin îndemânatic poate reuși o periere fără lacrimi. Setul roz Vivian Gray Twinky The Unicorn, cu inorogi, le va plăcea cu siguranță micilor domnișoare, care se vor spăla și se vor unge pe mâini fără discuții. Din cadoul fetițelor care îndrăgesc simpaticul om de zăpadă Olaf și prințesa Elsa, din povestea Regatul de Gheață, nu pot lipsi balsamurile de buze din setul Lip Smacker Disney Frozen, cu gust și miros plăcut.

Vă amintiți acel moment unic din copilărie, când ați primit pentru prima dată, ca un adult, o cremă sau un parfum? Oferiți micii domnișoare acest inegalabil sentiment de importanță, cu ajutorul apei de toaletă Klorane Bébé, potrivită chiar și pentru fetițele cele mai mici, deoarece nu conține alcool sau coloranți - cadourile de Crăciun capătă pentru micuți un farmec unic, atunci când le permitem să privească în lumea adulților.

Cadouri pentru băieți

Ideile de cadouri pentru copii nu trebuie să se limiteze la o defilare plicticoasă de jucării din plastic, care vor fi deja uitate înainte de Anul Nou. Am selectat pentru dvs. cadouri pentru băieți, care le oferă bucurie și distracție în fiecare zi. Dacă micuțului îi plac minionii (acele personaje ovale, galbene care vorbesc ciudat), dotați baia cu gelul de duș ochelarist cu șampon 2 în 1 EP Line Minions, pe care năzbâtiosul dvs. fiu nu-l va scăpa din priviri. Parfumul EP Line Ultimate Spiderman este ca o cascadă de prospețime uimitoare, și poate fi de asemenea cadoul potrivit de Crăciun.

O altă idee de cadou de Crăciun pentru copii ar putea fi ?i cola, pe care copiii nu ar trebui să o bea prea des, dar în baie poate fi folosită fără restric?ii - nu uita?i însă să spune?i copilului că, în pofida aromei băuturii preferate, locul gelului de du? Ziaja Kids Bubble Cola nu este în burtică.

Citiți mai mult