Treci la conținutul principal

Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru bărbați

20 noiembrie 2019Notino
Sfârșitul anului se apropie și, odată cu el, febra cumpărăturilor și stresul. Pentru a vă ajuta și a vă scuti de stres, am creat o listă de idei privind cele mai bune cadouri de Crăciun pentru bărbați. Astfel, anul acesta puteți rezolva toate cumpărăturile de Crăciun ușor, rapid și, mai ales, cu calm!

Cadouri pentru jumătatea noastră dragă

Dacă partenerul dvs. face parte din categoria bărbaților care consideră parfumul un accesoriu plăcut pentru fiecare zi, avem o idee de cel mai bun cadou pentru iubit. Noul Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum este o versiune mai sexy a legendarului Eternity din anul 1989, deci, dacă îl puneți sub brad, aveți toate șansele să trăiți sărbători nu doar fericite, ci și fierbinți și pline de dragoste!

Uneori, cadoul de Crăciun pentru bărbați poate veni în apărarea propriului arsenal cosmetic. Împrumută soțul sau iubitul dvs. gadgeturile dvs. favorite? Cumpărați-i unele proprii! Aparatul de curățare FOREO LUNA 2, într-o versiune elegantă, de culoare neagră, curăță profund și eficient tenul bărbătesc. Și, atenție, peria ajută la reducerea ridurilor fine, astfel încât toți domnii care doresc să rămână mereu tineri vor fi cu siguranță fericiți.

În plus, după Crăciun, puteți fi dvs. cea care va împrumuta ocazional acest cadou pentru iubit (bineînțeles, când proprietarul nu vă vede). Apropo, se pare că frica de îmbătrânire se manifestă printr-un număr crescut de tricouri cu personaje din comics și printr-o colecție în creștere de jocuri pentru PlayStation.

Cadouri pentru tata

În fiecare an e la fel: alegerea unui cadou pentru tata cere eforturi aproape supraumane. Desigur, doriți să-l bucurați și să-i faceți o surpriză, dar, cum procedăm când bărbaților nu le prea plac schimbările? Uitați anul acesta de cadouri clasice, banale, gen pijama și șosete, avem pentru dvs. idei de cadouri de Crăciun pentru tata, care arată grija pe care i-o purtați. Ce-ați zice de parfumul legendar, preferatul a generații de bărbați, în versiune intensă Davidoff Cool Water Intense?

Dacă tăticul dvs. preferă cadouri practice, sigur se va bucura să primească un set cadou L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic, unde va descoperi numeroase produse parfumate, care îl vor ajuta, dimineața, în baie, să întinerească cel puțin cu câțiva ani.

Cadouri pentru bunicul

Cadourile de Crăciun pentru bărbați cer un talent de nivel înalt, dar cadoul pentru bunic se alege cu inimă de copil. Vă puteți achita cu onoare și de această misiune, dacă veți reuși să exprimați prin cadou bucuria vizitelor la bunici, încă din fragedă copilărie.

Aroma caldă de acasă, atmosfera confortabilă și liniștea locului unde timpul trece mai încet – toate sunt întruchipate de lumânarea Makers of Wax Goods Suede, cu design retro. Dacă bunicului îi plac aromele lemnoase cu tonuri citrice, înveliți în hârtie de Crăciun setul cadou Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood, care conține parfum și gel de duș.

Cadouri pentru frate

Cadourile pentru frățior pot fi glumețe și practice în același timp. Dacă fratele aparține generației Y, Moș Crăciun i-ar putea aduce parfumul fresh-picant Yves Saint Laurent Y. Și, dacă s-a îndrăgostit de bărbi și de frizerii, încearcă să-l surprinzi cu un set de îngrijire a bărbii, de la Baylis & Harding, unde găsește balsam, ceară, șampon și săpun - totul pentru o barbă perfectă, pe care toți colegii lui hipsteri i-o vor invidia.

Cadouri pentru un prieten

Ideile noastre de cadouri pentru bărbați se încheie cu un capitol mai lejer - atenții pentru prieteni. Aici puteți investiga și teritorii neexplorate. Dintre seturile cadou, le recomandăm pe cele pentru îngrijirea părului - nu numai pentru rockeri - cu arome inedite, cum ar fi vanilia și mango, de la Apothecary 87 The Man Club.

Dacă prietenul dvs. este obsedat de propriul automobil, oferi?i-i parfumul auto Culti Car Aramara, în forma unei perne elegante, care, datorită culorii negre, arată masculin. Fanii fotbalului vor fi uimi?i de parfumul Diesel Spirit of the Brave, într-un flacon cool, la al cărui design negru ?i auriu a contribuit ?i Neymar, unul dintre cei mai buni fotbali?ti ai prezentului.

Citiți mai mult