Treci la conținutul principal

Cea mai bună placă de păr. Cum o alegem?

11 septembrie 2019Notino
Secretul unui păr strălucitor și mătăsos stă în folosirea unei plăci de întins părul. Am ales pentru voi câteva plăci de păr profesionale pentru a descoperi care sunt avantajele fiecăreia în funcție de funcționalitățile sale și tipul de păr.

Elemente cheie în alegerea unei plăci de păr profesionale:
• Tipul de păr (fin, deteriorat, creț, gros)
• Învelișul plăcii (ceramică, titan sau turmalină)
• Forma plăcii (îngustă, clasică, lată, rotundă)
• Funcționalitățile (ionizare, abur, temperatura ajustabilă)

Placa de păr pentru păr fin

Părul fin și subțire se poate deteriora foarte ușor. Alegeți o placă de păr ce vă permite să ajustați temperatura pentru a nu deteriora firul de păr. Plăcile ceramice mențin și distribuie căldura în mod egal ceea ce le face perfecte pentru părul fin. Remington PROluxe S9100 este ideală pentru părul fin datorită plăcilor sale ceramice, temperaturii reglabile și a cablului rotativ ce o face foarte ușor de folosit. Pentru o strălucire intensă și o netezire de durată, Remington Shine Therapy S8500 este o alegere perfectă.

Placa de păr pentru păr deteriorat

Dacă aveți părul deteriorat, cel mai bine ar fi să evitați placa de păr. Dar, dacă doriți neapărat să vă coafați părul cu o placă de păr optați pentru una cu funcție de ionizare ce va închide cuticula părului în timpul coafării. Rowenta Premium Care Liss & Curl netezește perfect părul cu funcția de ionizare a plăcilor sale îmbogățite cu ulei de argan și poate fi folosită și pentru crearea buclelor.

Placă de păr pentru păr creț

Părul creț se încrețește cel mai repede după coafare. Optați pentru o placă de întins mai lată și cu reglator de căldură. Alegeți o placă cu înveliș din turmalină deoarece aceasta se va încălzi mai repede și va menține căldura mai mult decât cea ceramică. Dacă totuși optați pentru o placă de întins părul ceramică, BaByliss Steam Pure dă un luciu superb părului cu funcția de abur inclusă.

Placă de păr pentru păr gros

O placă de păr profesională cu trepte mai ridicate de căldură este ideală pentru părul gros. Plăcile de păr cu înveliș de titan sau cele ceramice cu trepte mai ridicate de căldură sunt alegerea perfectă pentru acest tip de păr. Remington Keratin Therapy vă permite o coafare a părului de până la 230 °C iar plăcile sale sunt special create pentru a nu deteriora sau usca părul.

Tip Notino: temperatura ideală pentru placa de păr în func?ie de tipul de păr:
Păr uscat ?i deteriorat: 100°C - 140°C
Păr fin: 140°C – 160°C
Păr gros ?i cre?: 180°C – 240°C

Alege?i placa de păr profesională perfectă pe https://www.notino.ro/placi-de-intins-parul/ ?i da?i părului strălucirea pe care o merită.

Citiți mai mult