Cadouri de Crăciun pentru bunica și bunicul

29 noiembrie 2021Notino
În cazul meu, cadourile de Crăciun pentru bunica și bunicul reprezintă, uneori, o mare dilemă. Dacă e să-i credem pe cuvânt, au de toate și nu le trebuie nimic, nu-i așa? Bineînțeles că nu mă las convinsă. Vreau să-i fac fericiți de Crăciun și să le ofer ceva ce probabil că nu și-ar cumpăra singuri. De aceea, am deja pregătite ideile de cadouri de Crăciun pentru bunica și bunicul!

Cadouri de Crăciun pentru bunica 

La început, m-am orientat direct spre produsele antirid. Sper că nicio bunică nu se va simți jignită, ci va fi bucuroasă de ajutorul primit pentru îngrijirea tenului, care este importantă la orice vârstă. 

De aceea, am pus ochii pe setul destinat femeilor de peste 65 de ani, L'Oréal Paris Age Specialist 65+. Conține o cremă de zi și una de noapte, potrivite pentru toate tipurile de ten; ambele atenuează ridurile datorită niacinamidei și untului de shea. Un alt efect anti-îmbătrânire îi oferă capsulele cu retinol de la Elizabeth Arden, disponibile și într-un frumos ambalaj cadou, împreună cu o cremă de noapte cu efect de lifting. Rezolvați dilema cadoului de Crăciun pentru bunica dvs. cu setul Ceramide Retinol Capsules

Am mai găsit încă un set, pe care-l voi cumpăra (și) datorită cutiei absolut superbe în care este ambalat! Darphin Ideal Resource este o adevărată forță în lupta împotriva ridurilor, oferind îngrijire completă printr-o o cremă clasică, o cremă pentru ochi și un ser intensiv. Să nu mai menționăm faptul că bunica va putea utiliza și frumoasa cutie, de exemplu, în vitrină. Ce oferim de Crăciun unei bunici care adoră cosmeticele de lux? Fără îndoială, Shiseido! Personal, aș alege crema antirid pentru față și gât Vital Perfection Intensive Wrinklespot Treatment cu retinol pur, care favorizează producția naturală de acid hialuronic. 

Un alt produs de renume este concentratul facial Ultimune Power Infusing Concentrate, pe care-l și eu folosesc. Conferă tenului un aspect revigorat și îl protejează de factorii nocivi din mediu, de stres sau de poluare. Dintre sugestiile cadourilor de Crăciun pentru bunica nu poate lipsi parfumul – câștigătorul selecției acestui an este setul cadou Narciso Rodriguez Narciso Poudrée, ce conține un parfum, o loțiune de corp și o cremă de duș cu minunate tonuri florale. 

Cadouri de Crăciun pentru bunicul 

Nu doar bunica, ci și bunicul merită, desigur, un parfum de calitate. În opinia mea, apa de toaletă Paco Rabanne Invictus este ideală, întrucât este lemnoasă și totodată proaspătă, deci există toate șansele să-i placă bunicului. În căutarea cadoului de Crăciun pentru bunicul am dat peste o sugestie excelentă – serul împotriva părului gri Saffee Men. În cazul bunicului meu, din păcate, acest gen de cadou vine prea târziu, dar i-ar putea fi sigur util altui bunic! 

SUGESTIE: Acest ser întârzie încărunțirea; dacă bunicul nu îl folosește, poate că tatăl dvs. l-ar aprecia. 

Aș mai completa cadourile de Crăciun pentru bunica și bunicul cu o frumoasă lumânare festivă, precum Souletto Magical Time Vanilla & Orange. Dispune de un carusel detașabil, cu îngerași, care se învârte în timp ce lumânarea arde. Simpatic, nu-i așa? Această lumânare va ajunge sigur la loc de cinste, și bunicul își va aminti de dvs. ori de câte ori o aprinde. 

Găsirea unui cadou de Crăciun pentru bunicul sau bunica poate fi complicată, dar dacă eu am reușit să găsesc cadouri atât de frumoase și de simpatice, sunt sigură că și dvs. vă veți descurca! 

Produse

Citiți mai mult