Treci la conținutul principal

Cadouri de Crăciun pentru bărbații din viața noastră

12 decembrie 2016Notino
Trebuie să recunoaștem că atunci când vine vorba de achiziționarea de cadouri pentru bărbați, poate fi destul de dificil. Și e o provocare cu atât mai mare, cu cât ei pretind că ar prefera ceva practic, însă nu par dezamăgiți atunci când îi surprinzi cu un capriciu neașteptat.

Dar oare ce să alegi Crăciunul acesta, așa încât să-i cumperi totuși ceva care să-i și folosească? Mergi la sigur cu ceva practic, dar, în același timp, puțin capricios. Citește mai departe pentru că noi chiar vrem să-ți fim de ajutor cu câteva idei de cadouri care intră perfect în această categorie. Ai cuvântul nostru: dacă ne urmezi sfaturile, nu vei da greș.

Cadouri de Crăciun pentru iubit sau soț

În ultima vreme, mulți bărbați redescoperă beneficiile metodelor tradiționale de ras. Probabil că partenerul tău a remarcat această tendință, dar îi lipsesc ,,instrumentele'' necesare pentru a încerca și el. Și iată cum îl poți face fericit! Pentru începători, propunerea noastră este setul de lux marca Captain Fawcett, ce include un săpun de ras, perie din păr de bursuc și un aparat de ras. Acesta e genul de cadou pe care nu și l-ar cumpăra singur, dar pe care l-ar aprecia dacă l-ar primi. Pe de altă parte, dacă partenerul tău e un bărbos convins, mai preocupat să-și mențină o barbă impresionantă decât un ten fin, perfect ras, îți recomandăm uleiul, peria sau pieptenele pentru barbă de la aceeași marcă ori setul superb de săpunuri naturale de ras și perie de la Zew.

De asemenea, alegerea cadoului pentru el poate deveni puțin mai aventuroasă în cazul în care te gândești să-i cumperi un parfum care să semene cu aftershave-ul pe care-l folosește deja, dar să fie o idee mai îndrăzneț. Un parfum de nișă s-ar potrivi de minune, mai ales dacă e unul unisex. Ca să nu mai spunem că astfel, o să-l puteți folosi amândoi.
Recomandarea noastră: Escentric Molecule Molecule 01 ar fi alegerea ideală, dar poți încerca și Comme des Garcons Wonderoud, care are un aer ușor punk.
Cadouri pentru tați și bunici
Aparatul de ras Philips Beardtrimmer Series 7000 BT7210/15 poate fi un cadou fantastic pentru tați și bunici. Permite până la 20 de setări pentru lungimi diferite, iar bateria ține până la 75 de minute de bărbierit. Asigură o precizie de excepție, iar mulțumită funcției de aspirare, firele tăiate nu sunt împrăștiate, ceea ce-l face ideal pentru a fi folosit acasă.
Dar dacă au deja un aparat de ras? Atunci ia în considerare o periuță de dinți electrică, cu mult mai eficientă decât o periuță de dinți obișnuită. Nici nu ai crede cât de mulți oameni apreciază acest dar, aparent banal, sub bradul de Crăciun. Așa că dă-le o șansă periuțelor electrice în acest an!
Dar să zicem că ai prefera totuși să le cumperi ceva mai elegant, cum ar fi un aftershave. Nu te zgârci și cumpără-le un set întreg, care o să arate ca un adevărat cadou sub bradul de Crăciun. Atenție însă, tații și bunicii sunt mai de modă veche și nu e indicat să încerci să-i scoți din obiceiuri cu produse pe care nu le-au mai încercat. Vezi ce aftershave folosesc deja și încearcă să găsești ceva măcar asemănător.
Cadouri pentru frați sau prieteni
Nici cu frații sau prietenii de sex masculin nu e simplu, dar, după cum ți-am spus, suntem aici să te ajutăm. Dacă vorbim de un fan înrăit al fotbalului, atunci alegerea e clară: un set cadou cu o tematică sport, ce ar include un aftershave și un deodorant, cum ar fi cel stilizat după culorile Real Madrid sau FC Barcelona.


Sau poate că iubește mașinile rapide, dar încă nu își permite una? Fă-i o bucurie cu produse cosmetice inspirate de Ferrari, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Jaguar, Mustang sau Lamborghini.
Evident că pentru o doză instantă de eleganță, ai putea pur și simplu să alegi un parfum semnat de un brand renumit. Avem o mulțime de aftershave-uri de la Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Yves Saint Laurent, Michael Kors și altele. Indiferent de ce alegi, nu uita că un cadou pentru un prieten trebuie întotdeauna să-i reflecte personalitatea și să arate faptul că îți pasă de preocupările sale.
Cadouri pentru băieți
Dar ce ne facem cu ,,bărbații'' mai mici din viața noastră, cum ar fi copilul sau nepoțelul? Nu-ți fă griji, există o mulțime de opțiuni și pentru ei, iar favoritul nostru anul acesta e gelul de duș Stormtrooper. Avem chiar o întreagă gamă de produse cu personaje din Star Wars, dar avem ceva și pentru cei care preferă mai mult Spider-Man, Minions, Angry Birds sau Cars.


După cum ai văzut, cumpărăturile pentru bărbații și băieții din viața ta nu e nevoie să fie un chin. Iar cadourile de lux, în mod special, vor fi cu siguranță apreciate.
Text realizat de: Alina, redactor Aoro

Citiți mai mult