Treci la conținutul principal

Reducerile de Black Friday, de până la 30 %, vă vor aduce o bucurie nu doar dvs., ci și lui Moș Crăciun. Vă ajutăm să alegeți!

06.11.2023

Jana Potuznik

Citire timp de 4 minute

Nici nu se poate mai ieftin. A sosit Black Friday, cu reduceri de până la 30 %! Datorită acestora, vă veți putea împlini nu doar propriile visuri, ci și visurile celorlalți, legate de cele mai noi parfumuri, de produse cosmetice de la branduri emblematice sau de cele mai bune produse pentru îngrijirea corpului. Iar, pentru că timpul trece cât ați clipi, este o idee bună să vă gândiți deja și la cadourile de Crăciun și să economisiți astfel bani!

Black Friday pentru un Crăciun deștept

Black Friday este egal cu sărbătoarea tuturor iubitorilor de cumpărături. Astfel, este o ocazie bună pentru toți cei care doresc să „facă shopping” în mod deștept și să-și procure toate cadourile de Crăciun, înainte de a începe sezonul și nebunia anuală. Adică, fără stres, fără cozi și fără o mulțime de oameni care fac cumpărături în ultimul moment. 

Atunci când doriți să profitați de Black Friday și pentru cadourile de Crăciun, este o idee bună să umpleți coșul de cumpărături mai mult ca de obicei, pentru a putea beneficia de livrare gratuită. 

Black Friday pentru împlinirea visurilor

Vizitați des diverse parfumerii, însă plecați mereu doar cu mostre ale parfumurilor emblematice sau ale noutăților din lumea parfumurilor? În acest caz, Black Friday este ocazia perfectă pentru a vă putea împlini visurile parfumate și a vă cumpăra parfumul pe care vi-l doriți cu adevărat. 

Ați aflat că mama, prietena, prietenul, partenera sau partenerul dvs. își dorește un parfum? Faceți-le și lor o bucurie. Cu reducerea de până la 30 % chiar o să merite. V-ați uitat deja la seturile cadou? Și știți de posibilitatea de a grava un mesaj personal sau numele unei persoane pe sticla de parfum? 

Puneți un zâmbet pe buze, cu ajutorul unui parfum nemaipomenit

Black Friday pentru o frumusețe desăvârșită

Sunteți în căutarea unui nou rimel, doriți să încercați palete emblematice sau doriți să descoperiți rujul ideal? Înainte de a pune produse cosmetice decorative în coșul de cumpărături pentru Moș Crăciun (cu reducere de până la 30 % în cadrul campaniei Black Friday), încercați mai întâi Oglinda virtuală – o aplicație pe care o puteți descărca sau o puteți încerca online. Aceasta vă va arăta cât de bine vi se vor potrivi produsele noi.

Cele mai bune cadouri de machiaj, de Crăciun

Black Friday pentru corp și sănătate

Desigur, nu puteți rata produsele cosmetice pentru corp, dar nici pe cele care vă vor îngriji din interior. Suplimentele alimentare și alimentația sănătoasă devin din ce în ce mai populare în ultimii ani, deoarece înțelegem cât de important este să ne îngrijim sănătatea într-un mod complex. Nu putem să nu menționăm și accesoriile pentru sport sau smartwatch-urile, care vor avea grijă de condiția noastră fizică.

Ce va aduce bucurie sub brăduț

Black Friday pentru iubitorii de tehnologie

Indiferent dacă dvs. sau altcineva din viața dvs. sunteți „gamer”, aveți o mulțime de opțiuni privind cadourile de Black Friday. Pentru unele produse hi-tech durează ceva timp să economisim destui bani – datorită promoțiilor de Black Friday, va fi mult mai rapid!

Este posibil să vă fie pe plac periuțe de dinți sonicedispozitive de curățare a pieliiepilatoare sau  aparatele de ras. Bineînțeles, nu putem uita de jucăriile sexuale! Totuși, suntem siguri că veți face celor dragi o bucurie și cu un uscător de păr nou și modern sau cu un ondulator de păr. Unele produse au și aplicații speciale pe mobil! Însă, toate sunt cu o reducere de până la 30 %, așadar, cu siguranță, veți găsi produsul perfect fie pentru dvs., fie pentru cineva apropiat.

Deci, v-ați gândit deja ce veți pune pe wishlist? Ar fi bine să aflați, cât de repede se poate, ce-și doresc cei apropiați să găsească sub brăduț!