Treci la conținutul principal

Beauty must-haves: fiți gata pentru noul sezon!

15 octombrie 2021Notino
Cosmeticele de vară se întorc în dulap; a sosit timpul să ne ocupăm de nevoile tenului și ale corpului nostru în lunile reci, care vin. Schimbarea anotimpurilor trebuie să se reflecte într-o modificare, măcar parțială, a conținutului trusei noastre de cosmetice. Vara și soarele nu ne-au cruțat, dar acum, toamna, ne așteaptă o regenerare serioasă, alegerea unor cosmetice noi și a unui parfum „semnătură“! De ce produse ne-am îndrăgostit anul acesta?

Forțe noi pentru tenul dvs.

Dacă, în timpul verii, ați ales cosmetice cu texturi lejere și cu protecție solară, acum le puteți înlocui cu produse mai dense și mai nutritive, care regenerează mai bine tenul. Nu uitați, însă, că trebuie să folosiți o cremă cu SPF tot anul! Chiar dacă razele solare nu vă afectează tenul cu aceeași intensitate ca vara, acestea nu înseamnă că dispar. Puteți alege așadar o cremă cu un SPF mai scăzut, dar aceste 3 litere trebuie să vă însoțească în orice anotimp. 

Chiar dacă schimbați accesoriile beauty, pașii individuali ai rutinei de îngrijire nu se modifică. Alegeți o cremă și un ser de calitate, conform tipului dvs. de ten, și nu omiteți nici crema pentru ochi, care înviorează și menține tinerețea zonei ochilor. Un exemplu excelent în acest sens îl constituie crema de ochi Lancôme Génifique Eye, cu complex de prebiotice și de probiotice – iluminează privirea, iar, dacă o folosiți regulat, puteți amâna indefinit întâlnirea cu ridurile. 

Dacă doriți să înviorați nu doar zona ochilor, ci întreaga față, încercați masca de pânză pentru ten, KORIKA SuperFruits! Amatoarele de noutăți în domeniul cosmeticelor anti-îmbătrânire vor fi absolut entuziasmate. 

Un nou gadget care, sigur, merită introdus în ritualul dvs. beauty, este accesoriul de masaj pentru față, din gama Notino Spa. Cele două bile rotative copiază frumos contururile feței, iar dvs. puteți, datorită masajului regulat, să măriți elasticitatea tenului, să reduceți ridurile fine și să evitați apariția altora noi. 

SUGESTIE: Obișnuiți să vă ocupați de față imediat după baie? În caz afirmativ, sigur veți aprecia minunatul prosop pentru păr, Notino Spa. Este foarte absorbant, iar, datorită nasturelui, nu alunecă de pe păr, ca prosoapele clasice, iar dvs. vă puteți ocupa în liniște de îngrijirea tenului. 

 

Noutăți parfumate 2021 

Schimbarea anotimpurilor este o altă „scuză“ excelentă pentru cumpărarea unui parfum nou! Care sunt noutățile parfumate ale acestui an? 

Dacă iubiți vara și vă despărțiți greu de ea, poate rămâne cu dvs. măcar sub forma parfumului Gucci Flora Gorgeous Gardenia. În plus, această minunată combinație de tonuri de fructe și de flori este oferită într-un flacon superb – nu ne-ar surprinde, dacă ați alege parfumul doar pentru flacon! 

Și brandul Armani vine cu un parfum intens, în care vă puteți învălui toamna aceasta. În secția de noutăți descoperim așadar și My Way Intense – un parfum floral, pe o bază din lemn de santal. Cu acest parfum vă veți simți mereu sexy și șic.

Ce alte parfumuri noi mai putem descoperi în 2021? De exemplu, parfumul unisex de lux M. Micallef Verseau, în care citricele se combină cu nucșoara, violetele, lemnul de cașmir și pielea. Acest parfum cu o personalitate specială vă pune în valoare personalitatea, fie că sunteți bărbat sau femeie. 

Avem și o sugestie de parfum de toamnă pentru bărbați, care nu poate fi altul decât Burberry Hero. E adevărat că actorul Adam Driver, alergând pe plajă fără tricou, ne-a cucerit fulgerător; dar și parfumul va avea același efect! Este lemnos și, totodată, proaspăt, oferind fiecărui bărbat doza de siguranță de sine necesară. 

 

SUGESTIE FINALĂ: Oricare ar fi rutina dvs. beauty în această toamnă, va deveni și mai plăcută cu un parfum pentru casă, cum ar fi difuzorul de aromă Souletto Primera Reed Diffuser. Umple încăperea cu un amestec de cocos, miere și vanilie, care creează în casa dvs. o atmosferă magică, de vară indiană.

Produse

Citiți mai mult