Treci la conținutul principal

De ce așteptăm cu nerăbdare Anul Dragonului și cu ce ne va îmbunătății (nu doar) rutina de înfrumusețare

07.02.2024

Jana Krajco

Citire timp de 4 minute

Zodiile sunt un concept tare interesant. Nu le prea luăm în considerare în viața zilnică, dar, atunci când, printr-o întâmplare, dăm de vreunul, nu putem să ne oprim din citit. Pur și simplu, este prea mare tentația de ne a vedea viitorul. Așadar, nu am rezistat nici noi și ne-am uitat la ce ne așteaptă și în rutina noastră de înfrumusețare în Anul Dragonului! Conform calendarului chinezesc, acesta începe pe 10 februarie 2024.

Dragonul aduce speranță

Doriți să primiți o veste bună? Firește. În calendarul chinezesc, dragonul simbolizează forța, prosperitatea și norocul. Totodată, anul acesta se contopește cu elementul lemnului, ceea ce reprezintă progresul și creșterea. Așa-i că sună bine? De aceea urmează o etapă care se caracterizează prin noi începuturi, prin decizii importante luate în viață și prin multele prilejuri care vă așteaptă.

Sfat: Aveți în cap un vis pe care încă nu vi l-ați împlinit? Acum sosește momentul perfect pentru un prim pas. Desigur, drumul spre succes necesită multă energie. 

Tehnologii moderne și sustenabile

Păi, și ce aduce Anul Dragonului în rutina de înfrumusețare? Vă va ajuta să evadați din rutina obișnuită și să dați, în sfârșit, o șansă noutăților. Aceasta deoarece anul nou chinezesc este egal cu experimente și inovații nu doar în lumea IT, ci și în lumea îngrijirii tenului și a corpului. Ați încercat deja puterea periilor de curățare pentru ten, a spatulei cu ultrasunete sau, poate, a terapiei cu lumină? Ascultați dragonul și încercați-le. Din aceste dispozitive moderne puteți alcătui, cu ușurință, un ritual distractiv: de exemplu, masca LED este deosebit de relaxantă, așadar vă veți putea odihni (iar odihna psihică nu o putem uita). 

Îngrijiți-vă cu tehnologii noi

Elementul lemn, care influențează dragonul, aduce și o veste bună pentru mediul înconjurător. Dragonul nu crede doar în progres și în dezvoltarea lucrurilor noi, ci se concentrează și pe tehnologii mai verzi, mai sustenabile și regenerabile, în toate domeniile. Această atitudine o puteți manifesta și în aspectul băii dvs.

Sfat: Sprijiniți branduri cărora le pasă mai mult de planeta noastră decât de profituri de milioane. Reduceți deșeurile și produsele de unică folosință. Reciclați ambalajele produselor și încercați să faceți măcar economie cu apa. 

Culori fericite

Dacă vă place puterea dragonului și doriți să aveți un an cu adevărat fericit, implementați mai multe culori. Astrologia chinezească spune că multiplele culori ne influențează viața pe mai multe planuri, deoarece mențin energiile importante în echilibru. Așadar, fiecărui an îi aparține o nuanță specifică, iar, dacă vă veți înconjura de acestea, veți trăi mult mai armonios. Culoare din acest an sigur nu vă vor surprinde. Gândiți-vă la termenii: energie, ecologie și inovație și ghiciți – da, așa este, toate aceste culori se asociază cu culoarea verde, mai bine spus cu nuanța smarald. În cazul în care această nuanță nu vă este pe plac, puteți să vă bazați pe o nuanță de roșu intens și pe nuanța de galben-auriu, care completează nuanța de smarald. 

Sfat: Implementați aceste culori nu doar în piesele vestimentare, ci și în machiaj. Doar imaginați-vă un eyeliner smarald, un ruj roșu și unghii aurii – așa-i că este look-ul perfect pentru orice petrecere? 

Omagiați culorile dragonului

Deci, ce spuneți, îl lăsați pe dragon în viața dvs.? Dați-i o șansă, ar fi păcat să nu profitați de acest an. Și, în cazul în care aceste culori nu vă sunt pe plac, măcar este un motiv bun de a vă urma visele și planurile mult amânate.