Treci la conținutul principal

Împachetat de 4x altfel: avem un sfat excelent de călătorie pentru dumneavoastră, domnilor!

02.02.2024

Petra Vachousek

Citire timp de 6 minute

Vă place să călătoriți, dar pregătirea bagajelor este un adevărat calvar pentru dvs. Pentru că aproape mereu uitați ceva. Doriți să vă bucurați de călătoriile dvs., cu tot ce aveți nevoie? Am pregătit patru genți diferite pentru dumneavoastră, astfel încât să nu vă lipsească nimic în următoarele călătorii.

Am făcut bagajele pentru o deplasare în interes de serviciu și teambuilding, pentru un weekend romantic prin Europa, dar și pentru o excursie la munte cu gașca de prieteni. Indiferent unde vă duceți, poate doar la sală după serviciu, asigurați-vă că aveți toate cele necesare pentru liniștea și confortul dvs. 

1. Geantă sport pentru sală

Pentru început, vom avea o rundă de încălzire – vom împacheta lucrurile pentru sală. Va fi ușor, pentru că, probabil, nu veți dormi acolo... Lucrurile esențiale sunt prosopul, hainele sport și încălțămintea. Este utilă și o sticlă de apă sau un shaker, în care puteți amesteca o băutură proteică imediat după antrenament, ca să o puteți consuma fie în sala de sport, la bar, fie în drum spre casă, în mașină. 

Dacă faceți exerciții fizice dimineața înainte de muncă și vă așteaptă o zi lungă, puneți în geantă și o gustare. Un baton proteic sau o pungă cu carne uscată nu vor ocupa mult spațiu în geanta dumneavoastră. Ambele au un gust minunat și, cel mai important, vă oferă o senzație de sațietate pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru performanțe maxime în sala de sport, nu uitați căștile. Alegeți melodiile de pe telefonul mobil care sunt potrivite pentru a „da din cap” la fitness. Cu muzica potrivită, ridicarea greutăților mari va merge de la sine. 

După antrenament, este obligatoriu să faceți un duș. Așa că luați și gelul de duș preferat. Nu trebuie să vă lipsească deodorantul solid sau antiperspirantul. Trebuie să mirosiți bine la ieșirea din sala de sport. Fără discuție.

Ce nu trebuie să vă lipsească în sala de sport

2. Troler pentru călătorie în interes de serviciu

Plecați câteva zile într-o călătorie în interes de serviciu sau vă faceți bagajele pentru teambuilding? Pe lângă îmbrăcămintea adecvată profesiei dumneavoastră, nu trebuie să uitați nici de produsele cosmetice. Nu uitați de periuța de dinți și de pasta de dinți, deoarece respirația proaspătă este esențială. Puneți în bagaj și un parfum sau o apă de toaletă (nu doar pentru a vă înnebuni colegele). 

Dacă urmează să fiți sub lupa superiorilor pentru câteva zile și trebuie să le faceți o impresie bună, ar fi bine să luați cu dumneavoastră un aparat de ras sau de tuns barba și produse după bărbierit. O față netedă întreținută constant creează o impresie bună șefilor. 

P.S.: Dacă, în călătoria în interes de serviciu, duceți pe cineva cu mașina dumneavoastră, nu trebuie să vă parfumați numai dvs., ci să aveți grijă să fie parfumată și mașina. Așadar, alegeți un parfum plăcut și discret pentru mașină. Și, înainte de a vă lua colegii, nu uitați să aranjați puțin în mașină. Știți cum stă treaba.

Ce este util într-o călătorie în interes de serviciu

3. Bagaj de mână pentru un weekend prin Europa 

Partenera așteaptă cu nerăbdare să petreacă câteva zile cu dumneavoastră la Roma, la Paris, la Barcelona sau în altă metropolă celebră? Atunci ar trebui să știți ce să nu uitați acasă pentru o astfel de porție de romantism. 

În afară de produsele cosmetice standard pentru călătorii și de o mulțime de haine curate și lenjerie de corp, încercați să o surprindeți cu un cadou erotic ales cu delicatețe. În sfârșit aveți ceva timp pentru voi, așa că profitați de el. Bucurați-vă de momente plăcute de cunoaștere reciprocă și sub plapumă.

Atmosfera ideală pentru îmbrățișări poate fi îmbunătățită, de exemplu, cu o lumânare parfumată. Una mai mică ar trebui să vă încapă în bagajul de mână din avion. Sau încercați să împachetați măcar uleiul erotic. Unde în altă parte, dacă nu într-un weekend romantic, va fi timp pentru un preludiu lung?

Aveți grijă să nu vă lăsați acasă parfumul preferat și produsele de styling pentru păr. La o cină romantică, trebuie să se potrivească nu numai partenerei, ci și dumneavoastră. Părul aranjat după placul dumneavoastră va oferi curajul necesar și o doză bună de încredere în sine.

Ce să luați pentru un weekend romantic

4. Rucsac pentru munte

Vă bucurați ca niște copii! Ați primit în sfârșit „bilet de voie” de acasă și plecați într-o drumeție între domni, la munte. Vă așteaptă o porție bună de adrenalină și, fără îndoială, distracție. Înainte de a pleca, asigurați-vă că aveți tot echipamentul sportiv și îmbrăcămintea funcțională de care veți avea nevoie pentru activitățile dumneavoastră. 

Mai departe? Ca de fiecare dată, produsele cosmetice preferate vor fi de folos. Necesarul obligatoriu include nu numai o periuță de dinți (puteți alege una sonică sau electrică) și pastă de dinți, ci și deodorant sau spray de corp, gel de duș și șampon. Dacă purtați lentile de contact, nu uitați acasă soluția, astfel încât să aveți unde să le puneți peste noapte.

La munte vor fi utili și ochelarii de soare și crema de protecție solară, ideal cu SPF 30 sau SPF 50. De asemenea, veți avea nevoie de vitamine și de minerale pentru sportivi, care vor susține performanțele maxime în timpul drumeției și vor preveni leziunile. Apoi, pe crestele montane, puteți completa energia cu fructe uscate. Punga încape în partea de sus a rucsacului și în buzunarul jachetei.

Ce aveți nevoie la munte

Ați terminat, în sfârșit, bagajele? Nu ați uitat nimic? Sperăm că v-am ajutat puțin cu acest sfat de călătorie neconvențional și că, astfel, vă veți bucura mult mai mult de toate călătoriile dvs.