Treci la conținutul principal

Festival look – Descoperiți acest look fresh, în nuanțe de verde pastel

Vreți să faceți impresie la festivalurile de vară? Creați un look perfect, cu aceste nuanțe saturate și strălucitoare. Cu un machiaj lejer și buze nude, veți lăsa o impresie de neuitat.

Fața

H2O Hydrate Primer creează pe piele o bază ideală pentru aplicarea fondului de ten. Peste bază, aplicați IRL Filter Longwear Foundation, care matifiază excelent și oferă o acoperire medie spre maximă. În plus, este îmbogățit cu niacinamidă, pentru o persistență de 16 ore. La final, aplicați pudra Super Matte Pressed, care fixează foarte bine fondul de ten și matifiază pielea.

Ochii

Fardați pleoapele în nuanțe de verde, folosind paleta Animal Magic, perfectă pentru un machiaj de vară. Apoi, folosind Water Activated Liner, trasați cu pensula un contur din colțul interior al ochiului, peste linia genelor de sus, desenați o „codiță“ la colțul exterior, după care reveniți în arc, sub linia sprâncenelor, până ajungeți iar la colțul interior. Folosind conturul de ochi Slick Flick, creați un efect de valuri. La final rimelați genele.

Buzele

Ochii puternic machiați se asortează minunat cu buzele nude. Mai întâi conturați buzele cu creionul de contur Super Fill, în nuanța Sugar. Apoi aplicați rujul mat în nuanța Piece of Cake. Acest ruj nu lipește și nu usucă buzele.