Treci la conținutul principal

Manichiura de Sf. Valentin: Delicata inimioară neagră

Cum arătăm că suntem pregătite pentru romantism, din cap până-n picioare? Cu o manichiură tematică, desigur! Pentru firile jucăușe, am pregătit două idei de exprimare creativă. Preferați modelele discrete sau gheruțele, care trezesc pasiunea instantaneu?

PASUL 1

Aplicați un strat subțire de lac de bază pe unghia curățată și degresată. Astfel asigurați persistența manichiurii și protejați unghiile naturale împotriva pătării. Lăsați să se usuce complet, pentru a putea lucra bine în continuare.

PASUL 2

Aplicați două straturi subțiri de lac roz deschis și nu uitați să „înveliți“ unghia, trecând pensula peste marginea liberă a fiecărei unghii.

PASUL 3

Înmuiați biluța pentru decorare în lac negru lucios și desenați două puncte pe unghie. Plasați-le cât mai aproape unul de altul, pentru ca suprafața inimioarei să fie regulată. Aveți grijă să nu curgă.

PASUL 4

Înlocuiți biluța pentru decorare cu o pensulă subțire și trasați forma finală a inimioarei, cu același lac negru.

PASUL 5

Colorați inimioara în negru, folosind pensula. Repetați procedura la toate unghiile pe care doriți să le decorați cu acest accent. Pentru maximizarea efectului, lăsați unele degete fără inimioară.

PASUL 6

Fixați manichiura cu un lac top și lăsați să se usuce complet. Astfel obțineți nu doar o persistență maximă, ci și o strălucire perfectă, care evidențiază frumos sclipirile nuanței de bază.

SFAT: Folosirea unui lac cu sclipici fin ridică aspectul manichiurii la un nivel mai sofisticat.

- Katka Poláková

Lac de unghii