Baylis & Harding Orange Bergamot & Bay Leavesset cadou III. pentru femei

Baylis & Harding Orange Bergamot & Bay Leaves set cadou III. pentru femei
Baylis & Harding Orange Bergamot & Bay Leaves set cadou III. pentru femei

Cod: BAH04464 | Acest produs este momentan indisponibil

gel de curățare 250 ml + cremă de îngrijire pentru spălare 250 ml + crema de corp 100 ml + crema de maini 100 ml + burete pentru spalare 1 buc + geantă pentru cosmetice 1 buc

Un cadou pentru tine
Economisiți 20% la seturile de lux selectate. Pentru reducere, folosiți codul set20 în coșul de cumpărături. Nu se aplică seturilor cadou aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Baylis & Harding

Firma familială britanică Baylis & Harding se ocupă, din anul 1970, de producerea unor parfumuri fermecătoare și a unor produse cosmetice de primă clasă. Produsele Baylis & Harding sunt concepute, în primul rând, pentru a încânta simțurile. Selecția atentă a ingredientelor parfumate și combinațiile inedite oferă o adevărată bucurie olfactivă, direct din inima Angliei.

Cosmeticele parfumate Baylis & Harding inspiră momente plăcute de relaxare, oferind în același timp pielii o îngrijire perfectă. Produsele sunt hipoalergenice și sunt oferite în ambalaje elegante, care atrag de la prima vedere. De aceea, fiecare set de cosmetice Baylis & Harding poate fi, de asemenea, un cadou ideal pentru cei dragi.

Rating Baylis & Harding Orange Bergamot & Bay Leaves