Bath & Body Works Wild Honeysuckle

lapte de corp pentru femei 236 ml

Bath & Body Works Wild Honeysuckle lapte de corp pentru femei 236 ml
lapte de corp pentru femei 236 ml

Cod: BBO0165 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Bath & Body Works Wild Honeysuckle
lapte de corp pentru femei 236 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Bath & Body Works Wild Honeysuckle

Loțiunea de corp Bath & Body Works Wild Honeysuckle completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Wild Honeysuckle

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!