Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup

crema de corp pentru femei 226 g

Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup crema de corp pentru femei 226 g
Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup crema de corp pentru femei 226 g
Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup crema de corp pentru femei 226 g
Reducere specială
57RON
Reducere 9%
Cod: BBO01381 | 1 de buc. în stoc

| Conținutul produsului: 100%

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 18.10.2018
ridicare personală
joi, 18.10.2018
Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup
crema de corp pentru femei 226 g | 52RON

Descriere parfum Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup

Crema de corp parfumată Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup devine o parte integrantă a rutinei zilnice de îngrijire a pielii. O hidratează perfect, o hrănește și îi conferă aroma irezistibilă a parfumului din aceeași serie.

Despre brand Bath & Body Works

Parfumurile Bath & Body Works | Bath & Body Works - parfumurile bunastarii. Marca Bath & Body Works este parte a companiei L Brands, care comercializeaza lenjerie de corp si produse de ingrijire personala si infrumusetare, incluzand si cunoscutul Victoria's Secret. Bath & Body Works reprezinta astazi una dintre cele mai importante marci din domeniul produselor de ingrijire personala si, nu in ultimul rand, din domeniul parfumurilor.

Marca Bath & Body Works a fost fondata in 1990 in Ohio, Statele Unite ale Americii. S-a extins rapid, ajungand sa produca unul dintre cele mai populare parfumuri din SUA. Se mandreste cu angajamentul sau in a urma cele mai noi tendinte la nivel mondial pentru va oferi cele mai bune parfumuri high end.

Intentia celor de la Bath & Body Works este cea de a-si ajuta clientii sa-si imbunatateasca starea emotionala si fizica prin simple ritualuri zilnice de ingrijire personala. In acest scop au adus pe piata o gama larga de produse cu efecte benefice. Astazi, oferta lor include sute de parfumuri, primul fiind lansat in 2005.

Parfumurile Bath & Body Works (pentru femei si barbati) sunt create in colaborare cu designeri de renume, precum Honorine Blanc, Clement Gavarry si David Apel. Toate prezinta efecte terapeutice, facandu-le impreuna cu frumoasele ambalaje cadoul perfect pentru toata lumea.

Insenineaza-ti ziua cu placutele parfumuri de la Bath & Body Works !

Meniu