Bath & Body Works Sparkling Woods

lumânare parfumată 411 g

Bath & Body Works Sparkling Woods lumânare parfumată  411 g
Lichidare de stoc
139RON

Economisiți 35%
411 g
90RON

Cod: BBO01808 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați orice produse Bath & Body Works cu 15% reducere! Folosiți codul promoțional bb15ro.
Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc. Bath & Body Works - dragoste de la prima încercare!
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Bath & Body Works Sparkling Woods
411 g | 90RON

Descriere parfum Bath & Body Works Sparkling Woods

Lumânarea parfumată Bath & Body Works Sparkling Woods umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum proaspăt
  • aromă de plante

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Compoziție

Compozitie
bergamota, brad, lamaie, lavanda
Caracterul parfumurilor pentru casă
fresh, ierboase

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Sparkling Woods

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!