Bath & Body Works Secret Wonderland

gel de dus pentru femei 295 ml

Bath & Body Works Secret Wonderland gel de dus pentru femei 295 ml
Bath & Body Works Secret Wonderland gel de dus pentru femei 295 ml
gel de dus pentru femei 295 ml

Cod: BBO0520 | Acest produs este momentan indisponibil
Bath & Body Works Secret Wonderland
gel de dus pentru femei 295 ml

Descriere parfum Bath & Body Works Secret Wonderland

Gelul de duș Bath & Body Works Secret Wonderland completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Secret Wonderland

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!