Bath & Body Works Rose Water & Ivy

lumânare parfumată 411 g I. New York

Bath & Body Works Rose Water & Ivy lumânare parfumată  411 g I. New York
411 g

Cod: BBO01292 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Bath & Body Works Rose Water & Ivy
411 g

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Bath & Body Works Rose Water & Ivy

Lumânarea parfumată Bath & Body Works Rose Water & Ivy umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum floral
  • parfum proaspăt

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Compoziție

Compozitie
iedera, mosc, trandafir alb
Caracterul parfumurilor pentru casă
florale, fresh

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Rose Water & Ivy

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!