Bath & Body Works Morocco Orchid & Pink Amber

gel de dus pentru femei 295 ml

1×
Bath & Body Works Morocco Orchid & Pink Amber gel de dus pentru femei 295 ml
Bath & Body Works Morocco Orchid & Pink Amber gel de dus pentru femei 295 ml
295 ml

Cod: BBO0346 | Acest produs este momentan indisponibil
Bath & Body Works Morocco Orchid & Pink Amber
295 ml

Descriere parfum Bath & Body Works Morocco Orchid & Pink Amber

Gelul de duș Bath & Body Works Morocco Orchid & Pink Amber completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Morocco Orchid & Pink Amber

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală