Bath & Body Works Marshmallow Firesidelumânare parfumată

1×
Bath & Body Works Marshmallow Fireside lumânare parfumată
Bath & Body Works Marshmallow Fireside lumânare parfumată
411 g

Cod: BBO01864 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați acum oricare trei lumânări parfumate Bath & Body Works și pe a patra o primiți cadou. Alegeți-vă cadoul în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Bath & Body Works Marshmallow Fireside
Compoziție

Lumânarea parfumată Bath & Body Works Marshmallow Fireside umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum lemnos
  • aromă dulce

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Compoziție

Compozitie
lemn de cedru, palo santo, vanilie, bezea
Caracterul parfumurilor pentru casă
dulci, lemnoase

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Marshmallow Fireside