Bath & Body Works Hello Sunshine

spray pentru corp pentru femei 236 ml

1×
Bath & Body Works Hello Sunshine spray pentru corp pentru femei 236 ml
236 ml

Cod: BBO01367 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Bath & Body Works Hello Sunshine
236 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Bath & Body Works Hello Sunshine

Sprayul de corp Bath & Body Works Hello Sunshine completează perfect parfumul din aceeași colecție. Pielea devine minunat parfumată, asigurând tot timpul o nouă porție de energie și de încredere în sine.

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Hello Sunshine

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală