Bath & Body Works Cocoshea Coconut

unt de corp pentru femei 226 g

Bath & Body Works Cocoshea Coconut unt de corp pentru femei 226 g
Bath & Body Works Cocoshea Coconut unt de corp pentru femei 226 g
unt de corp pentru femei 226 g

Cod: BBO0533 | Acest produs este momentan indisponibil
Bath & Body Works Cocoshea Coconut
unt de corp pentru femei 226 g

Descriere parfum Bath & Body Works Cocoshea Coconut

Untul de corp Bath & Body Works Cocoshea Coconut transformă rutina zilnică de îngrijire a pielii într-o experiență unică. Cu textura sa densă, untul de corp hidratează și hrănește pielea, lăsându-o fină ca mătasea, catifelată, moale și parfumată cu aroma din aceeași colecție.

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Cocoshea Coconut

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!