Bath & Body Works Cocoshea Coconut

exfoliant de corp pentru femei 226 g

Bath & Body Works Cocoshea Coconut exfoliant de corp pentru femei 226 g
exfoliant de corp pentru femei 226 g

Cod: BBO0532 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Bath & Body Works Cocoshea Coconut
exfoliant de corp pentru femei 226 g

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Bath & Body Works Cocoshea Coconut

Exfoliantul de corp Bath & Body Works Cocoshea Coconut ajută la menținerea pielii moi, proaspete și minunat aromate cu parfumul din aceeași colecție. Prin utilizarea regulată, se obține o piele uniformizată și mai fermă.

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Cocoshea Coconut

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!