Bath & Body Works Black Rubbersuport auto pentru miros agățat

1×
Bath & Body Works Black Rubber suport auto pentru miros agățat
Bath & Body Works Black Rubber suport auto pentru miros agățat
suport auto pentru miros agățat

Cod: BBO0596 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul bb20 în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la întregul brand Bath & Body Works.

Descriere parfum Bath & Body Works Black Rubber
Compoziție

Odorizantul auto Bath & Body Works Black Rubber este nu numai practic, ci și un accesoriu estetic pentru automobil. Aroma se poate înlocui oricând, datorită rezervelor interschimbabile.

Compoziție

Tipuri de mâner
de agățat

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Black Rubber