Bath & Body Works Black Cherry Merlot

spray pentru camera 42,5 g

Bath & Body Works Black Cherry Merlot spray pentru camera 42,5 g
Bath & Body Works Black Cherry Merlot spray pentru camera 42,5 g
Bath & Body Works Black Cherry Merlot spray pentru camera 42,5 g
42,5 g

Cod: BBO0773 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Bath & Body Works Black Cherry Merlot
42,5 g

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Bath & Body Works Black Cherry Merlot

Odorizantul de cameră Bath & Body Works Black Cherry Merlot parfumează minunat încăperile, cu o singură pulverizare. Datorită efectului imediat, te poți bucura de aroma plăcută oricând dorești.

Caracteristici:

  • parfum de fructe

Cum se utilizează:
Sprayul este ideal pentru parfumarea spațiilor mai mici. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute.

Compoziție

Caracterul parfumurilor pentru casă
fructate

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Black Cherry Merlot

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!