Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruitlumânare parfumată II.

Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruit lumânare parfumată  II.
Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruit lumânare parfumată  II.
411 g

Cod: BBO01088 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin 3 lumânări Bath & Body Works și vă puteți alege cadou o lumânare din variantele disponibile în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruit
Compoziție

Lumânarea parfumată Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruit umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum de fructe
  • aromă dulce
  • parfum de vară

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Compozitie
ananas, floarea pasiunii, kiwi, cocos
Caracterul parfumurilor pentru casă
dulci, fructate
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
3
Tipuri de ceară
altele
Material
sticlă

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruit