Barry MDeluxe Metals paletă cu farduri de ochi cu oglinda mica

Barry M Deluxe Metals paletă cu farduri de ochi cu oglinda mica
Barry M Deluxe Metals paletă cu farduri de ochi cu oglinda mica
10 x 0.7 g

Cod: BRM01078 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Barry M Deluxe Metals
Caracteristici

Paleta pentru machiaj ochilor Barry M Deluxe Metals oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de farduri de pleoape.

Caracteristici:

  • doar umbre sclipitoare
  • permite crearea unui machiaj variat
  • pigmenți saturați

Ingrediente:

  • oglindă

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro, roz, portocaliu, nud

Despre brand Barry M

Faceți cunoștință cu Barry M, un brand britanic jucăuș, care vă cucerește cu produsele sale pline de imaginație și de culoare. Cu ele creați în joacă orice machiaj, iar ambalajele vesele vă luminează ziua. Sunteți pregătită pentru o veritabilă avalanșă de culoare?

Brandul Barry M a revoluționat literalmente industria cosmetică. A fost fondat în 1982, dar istoria sa a început să se scrie cu mult timp înainte - mai precis, de când, în curtea din fața casei părinților săi, tânărul Barry Mero vindea lacuri de unghii. Jucăușe, strălucitoare și viu colorate. Exact cele care lipseau de pe piață. Ani mai târziu, Barry fondează brandul care îi poartă numele și cucerește lumea cosmeticelor cu lacurile sale colorate. Brandul Barry M se mândrește și cu primele creioane dermatografe albe sau cu ojele fosforescente, cum nu mai vânduse nimeni până atunci.

Portofoliul acestui brand britanic conține toate cele necesare pentru un machiaj perfect - rimel, rujuri, iluminatoare și superbe palete de farduri pentru ochi. În plus, compoziția cosmeticelor Barry M mulțumește și iubitorii de animale - brandul și-a luat angajamentul ca, din anul 2020, să aibă un portofoliu compus 100 % din produse vegane.

Rating Barry M Deluxe Metals