Barry MBold Waterproof Eyeliner creion dermatograf waterproof

Barry M Bold Waterproof Eyeliner creion dermatograf waterproof
Barry M Bold Waterproof Eyeliner creion dermatograf waterproof
culoare Brown

Cod: BRM01217 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Barry M Bold Waterproof Eyeliner
Caracteristici

DermatografulBarry M Bold Waterproof Eyeliner subliniază și pune în evidență orice fond de ten, conferind seducție privirii.

Caracteristici:

  • creează un look dramatic și atractiv
  • culoare bogată și intensă
  • trasează linii precise
  • produsul este rezistent la apă

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se trasează ușor o linie pe pleoapă. Se lasă să se usuce.

Caracteristici

Culoare
maro
Efect
rezistent la apă

Despre brand Barry M

Faceți cunoștință cu Barry M, un brand britanic jucăuș, care vă cucerește cu produsele sale pline de imaginație și de culoare. Cu ele creați în joacă orice machiaj, iar ambalajele vesele vă luminează ziua. Sunteți pregătită pentru o veritabilă avalanșă de culoare?

Brandul Barry M a revoluționat literalmente industria cosmetică. A fost fondat în 1982, dar istoria sa a început să se scrie cu mult timp înainte - mai precis, de când, în curtea din fața casei părinților săi, tânărul Barry Mero vindea lacuri de unghii. Jucăușe, strălucitoare și viu colorate. Exact cele care lipseau de pe piață. Ani mai târziu, Barry fondează brandul care îi poartă numele și cucerește lumea cosmeticelor cu lacurile sale colorate. Brandul Barry M se mândrește și cu primele creioane dermatografe albe sau cu ojele fosforescente, cum nu mai vânduse nimeni până atunci.

Portofoliul acestui brand britanic conține toate cele necesare pentru un machiaj perfect - rimel, rujuri, iluminatoare și superbe palete de farduri pentru ochi. În plus, compoziția cosmeticelor Barry M mulțumește și iubitorii de animale - brandul și-a luat angajamentul ca, din anul 2020, să aibă un portofoliu compus 100 % din produse vegane.

Rating Barry M Bold Waterproof Eyeliner