Banana Republic Rosewood Amor Eau de Parfum pentru femei

Banana Republic Rosewood Amor Eau de Parfum pentru femei
Banana Republic Rosewood Amor Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: BRE00333 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Banana Republic Rosewood Amor
Compoziție

Combinația de delicatețe și forță, proprie fiecărei femei, și-a primit acum expresia în lumea parfumurilor. Apa de parfum Banana Republic Rosewood Amor dezvăluie toate aspectele personalității dvs. și vă completează farmecul unic.

  • parfum lemnos
  • parfum gurmand
  • pentru femei temperamentale, pline de energie
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
zmeura, sofran
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, orhidee sălbatică
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
muschi, zahar, ambroxan
Grupe de parfumuri
lemnoase, gurmand

Despre brand Banana Republic

Perfum Banana Republic | Banana Republic este succesorul Gap Inc., lansat in 1978 de catre Ziegler, care s-a specializat initial in crearea de haine si incaltaminte, dar si produse de uz casnic  si utilitati pentru canalizare. Numele Banana Republic a fost folosit din in 1983. In 1996 compania detinea 200 de sucursale in SUA. Cu timpul, s-au extins si pe piata parfumurilor, sub numele mai sus mentionat. Toate produsele sunt dotate cu accente luxuase  ceea ce le accentueaza si ofera unicitate.

Rating Banana Republic Rosewood Amor