Banana Republic Icon Collection 06 Black Platinum Eau de Parfum unisex

Banana Republic Icon Collection 06 Black Platinum Eau de Parfum unisex
Banana Republic Icon Collection 06 Black Platinum Eau de Parfum unisex
75 ml

Cod: BRE00133 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Banana Republic Icon Collection 06 Black Platinum
Compoziție

Proaspătă, dar și misterioasă. Modernă și, totuși, atemporală. Aceasta este apa de parfum unisex Banana Republic Icon Collection 06 Black Platinum, a cărei compoziție flatează perfect atât femeile, cât și bărbații.

  • parfum floral
  • parfum chypre
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • parfum unisex

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cactus, lamaie, piper roz
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, muschi, floare de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, piele
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Banana Republic

Perfum Banana Republic | Banana Republic este succesorul Gap Inc., lansat in 1978 de catre Ziegler, care s-a specializat initial in crearea de haine si incaltaminte, dar si produse de uz casnic  si utilitati pentru canalizare. Numele Banana Republic a fost folosit din in 1983. In 1996 compania detinea 200 de sucursale in SUA. Cu timpul, s-au extins si pe piata parfumurilor, sub numele mai sus mentionat. Toate produsele sunt dotate cu accente luxuase  ceea ce le accentueaza si ofera unicitate.

Rating Banana Republic Icon Collection 06 Black Platinum