Condiționere pentru păr

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   182
 •   43
 •   10
 •   7
 •   9
Cele mai vândute

Alegeți dintr-o gamă variată de balsamuri de păr, pentru un păr superb!

Părul dvs. este deteriorat, se piaptănă greu sau, poate, îi lipsește strălucirea? Bucurați-vă de o mână de ajutor, sub forma unui balsam de păr, care va reda părului strălucirea sa pierdută și va reface aspectul sănătos pierdut. Iar, dacă părul dvs. necesită un ajutor SOS, încercați un balsam de păr deosebit de concentrat, care va salva părul într-o clipită!

De ce să folosim balsam de păr și cu ce ocazie?

Balsamul de păr trebuie folosit mereu după ce vă spălați părul cu șampon. Aceasta fiindcă șamponul deschide structura cuticulei părului și balsamul o completează, netezind părul și închizând-o. În afară de aceasta, balsamul protejează părul împotriva deteriorării și a deshidratării, facilitează pieptănarea și conferă părului o strălucire radiantă.

Cum să alegem cel mai bun balsam de păr? Alegeți-l mereu în funcție de tipul de păr sau în funcție de efect. Pentru părul uscat, fără pic de strălucire, este cel mai bine să folosiți un balsam hidratant pentru păr uscat. Balsamul de păr pentru păr creț trebuie să confere buclelor structură și elasticitate. Dar părul gras are nevoie de nutriție, fără a-l încărca, iar părul blond se va bucura de strălucire.

Tipuri speciale de balsam

 • Balsam de păr leave in, fără clătire: acest tip de balsam nu doar că vă va economisi timpul, dar va și lupta împotriva lipsei de strălucire și a părului încâlcit. Cel mai popular balsam fără clătire este cel sub formă de spray. Ajunge doar să îl pulverizați pe păr, să pieptănați scurt părul - și gata!
 • Balsam natural: Oferiți părului dvs. un tratament profund, fără niciun strop de ingrediente chimice. Părul va fi superb, sănătos și frumos mirositor, iar dvs. vă veți putea simți mai bine, pentru că nu ați dăunat deloc naturii.
 • Șampon și balsam 2 în 1: Două tipuri de îngrijire, într-un singur ambalaj. Acest tip de balsam este perfect pentru cei care vor să economisească timp și spațiu în baie.

Cum să folosim balsamul de păr

 1. Aplicați balsamul întotdeauna după clătirea șamponului.
 2. Aplicați-l, cel mai bine, la 2 până la 3 cm de la rădăcini.
 3. Lăsați balsamul în păr pe perioada recomandată de producător. Nu este adevăr faptul că, cu cât mai mult lăsați balsamul în păr, cu atât mai bun va fi rezultatul. De obicei, balsamul începe să funcționeze imediat.

Balsam de păr sau conditioner: care este diferența?

De multe ori puteți vedea oameni confundând termenul balsam de păr cu cuvântul englezesc conditioner. Vă întrebați care este diferența? În mod normal, produsul numit conditioner tratează, mai degrabă, suprafața părului, în timp ce balsamul intră adânc în structura cuticulei –⁠ de aceea, acesta poate trata și probleme mai grave ale părului. Dar, deoarece în limba română folosim doar termenul balsam, este vorba de același lucru.

Alegeți cel mai bun balsam de păr, de la branduri faimoase, specializate în îngrijirea părului, cum ar fi Kérastase, Olaplex, Wella Professionals, Redken și multe altele.