Balsam de rufe

Nu doar senzația de prospețime și parfumul hainelor contează, ci și persistența aromei. Parfumul detergentului dispare rapid, dar, dacă folosiți balsam, rufele miros frumos mai intens și mai persistent.

Avantajele principale ale balsamului

  • Înmoaie fibrele (mai ales pe cele naturale). Îmbrăcămintea devine mai moale la atingere și purtarea sa devine mai confortabilă.
  • Elimină încărcarea electrostatică din fibrele artificiale. Data viitoare când trageți puloverul pe cap, coafura dvs. va rezista mai bine.
  • Ameliorează caracteristicile anumitor materiale. Astfel, rufele devin mai absorbante sau mai permeabile.
  • Scurtează timpul de uscare. Iar folosirea uscătorului de rufe devine mai puțin costisitoare.
  • Datorită balsamului, călcatul rufelor durează mai puțin. Rufele se mototolesc mai greu și se calcă mai ușor.
  • Unele materiale sunt un veritabil magnet pentru murdărie. Balsamul le acoperă cu o peliculă fină și, astfel, le păstrează mai mult timp curate.

Când este contraindicată folosirea balsamului de rufe?

Îmbrăcămintea funcțională se spală fără balsam de rufe, altfel își pierde funcționalitatea. Acestea sunt mai ales produse confecționate din micro-fibră textilă și din materiale care respiră, cu membrană funcțională.

Perle parfumate pentru mașina de spălat: ce rol au?

Pentru rufe înmiresmate, puteți încerca și perlele parfumate pentru rufe. Conferă rufelor o aromă intensă, putând fi folosite și la hainele funcționale sau la prosoape, care rămân absorbante. Sunt suficiente câteva perle parfumate, introduse direct în tamburul mașinii, pentru a vă putea bucura mult și bine de aroma rufelor dvs. 

Alegeți cel mai bun balsam de rufe, de la Notino

La noi, găsiți balsamuri de rufe cu eficiență dovedită, cum ar fi cele de la Coccolino, Silan sau Lenor. Conferă hainelor un parfum proaspăt, iar unele balsamuri sunt dedicate țesăturilor cu regim de spălare special, precum lâna și mătasea. Nu uitați să adăugați în coș și un detergent pudră sau gel, pentru rufe proaspăt spălate și parfumate!