Baldessarini Baldessarini

after shave balsam pentru bărbați 75 ml

Baldessarini Baldessarini after shave balsam pentru bărbați 75 ml
after shave balsam pentru bărbați 75 ml

Cod: BLD4837 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Urmărește disponibilitatea produselor

Baldessarini Baldessarini
after shave balsam pentru bărbați 75 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Baldessarini Baldessarini

Balsamul după ras pentru bărbați Baldessarini Baldessarini completează perfect parfumul din aceeași serie. Calmează frumos pielea iritată după ras și, în plus, o lasă delicată, proaspătă și parfumată.

Compoziție

Note varf
mandarina, menta, portocala
Note inima
chimion, cuisoare, patchouli
Note baza
lemn de santal, mosc, patchouli, pin, tabac

Despre brand Baldessarini

Baldessarini este un brand german de modă, fondat în anul 1993 de Werner Baldessarini, fostul preşedinte al companiei Hugo Boss. Nouă ani mai târziu, Baldessarini prezenta primul parfum bărbătesc care-i poartă numele. Acesta a înregistrat un enorm succes, nu doar la publicul larg, ci şi în cercurile de specialişti – unde, printre altele, a câştigat două prestigioase premii FiFi.
Parfumul este inspirat de Charles Schumann, un barman faimos şi autorul unei cărţi populare despre cocteiluri. Baldessarini se străduieşte să obţină precizie şi perfecţiune. Motoul său este „facem deosebire între băieţi şi bărbaţi“. Parfumurile Baldessarini, la a căror creaţie au contribuit parfumieri de talie mondială ca Alberto Morillas sau Geza Schoe, întruchipează dorinţa de individualitate, dragostea pentru detalii şi pasiunea pentru calitate.
În oferta Baldessarini mai găsiţi geluri de duş, deodorante sub formă de stick, balsamuri după ras şi alte produse interesante. Brand-ul Baldessarini este simbolul eleganţei şi al gustului rafinat. Daţi-i o şansă şi nu veţi regreta. Baldessarini îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care doresc să-şi sublinieze masculinitatea şi carisma, care nu se tem să trăiască din plin şi care tânjesc după admiraţie şi triumf.

Rating Baldessarini Baldessarini

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!