BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists aparat profesional de tuns părul

BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists aparat profesional de tuns părul
BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists aparat profesional de tuns părul
Black

Cod: BBL02964 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists
Caracteristici

Aparatul BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists permite controlul constant asupra tunsorii. Datorită utilizării facile, este ajutorul ideal pentru retușări simple ale frizurii.

Caracteristici:

  • capete detașabile
  • setarea lungimii de tundere
  • funcționare fără fir

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand BaByliss PRO

BaByliss este un brand francez, angajat în producţia de aparate electrice de coafat de primă categorie. Brandul a fost fondat în anii '60 ai secolului trecut, când celebrul coafor parizian dl. Lelièvre a creat, în salonul său de coafură de lângă Turnul Eiffel, primul ondulator electric.
Aparatele BaByliss Pro se pot utiliza atât de către profesioniştii de la salon, cât şi pentru coafatul acasă. În cadrul bogatului său asortiment, brandul BaByliss oferă numeroase tipuri de plăci pentru întins părul, bigudiuri, maşini de tuns, uscătoare de păr şi produse speciale pentru păr. Firma BaByliss Pro cooperează cu personalităţi din lumea modei şi a stylingului, dezvoltând în mod constant noi tehnologii.
Dispozitivele BaByliss Pro sunt caracterizate printr-un finisaj de înaltă calitate şi prin funcţii unice, proiectate special pentru nevoile tuturor tipurilor de păr. Instrumentele BaByliss Pro sunt extrem de eficiente şi neagresive faţă de păr. Datorită acestor calităţi, se pot lăuda cu numeroşi utilizatori satisfăcuţi în întreaga lume.  

Rating BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists