Babaria Aloe Veraset de cosmetice IV. pentru femei

Babaria Aloe Vera set de cosmetice IV. pentru femei
Babaria Aloe Vera set de cosmetice IV. pentru femei
set de cosmetice IV. pentru femei

Cod: BAB1574 | Acest produs este momentan indisponibil

crema hidratanta antirid 50 ml + crema de maini 50 ml + Deodorant roll-on 75 ml

Un cadou pentru tine
Achiziționați orice produse de minim 200 RON și vă puteți alege în coșul de cumpărături unul dintre cadourile disponibile: șosete, portofel sau o geantă trendy. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
  • Compoziție
  • Despre brand
  • Rating

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
riduri
Tipuri de seturi
set cadou
Substanțe active
aloe vera
Efect
anti-age
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Babaria

Cosmetica Babaria | Babaria este o marcă spaniolă deţinută de compania Berioska, S.L., cu sediul în apropiere de Valencia. Toată producţia este concentrată într-un singur loc, de unde cosmeticele Babaria se răspândesc apoi în multe ţări din întreaga lume.
Sortimentul de cosmetice naturale acoperă categorii ca îngrijirea pielii, a corpului şi a părului, preparate pentru protecţie solară, cosmetice pentru copii şi altele. Compania se concentrează pe produse cosmetice naturale, cu extracte de aloe vera şi de măceşe. Colecţia specială conţine însă venin de şarpe, extract de melc, caviar, ginseng, perle sau aur.
Cosmetica Babaria se adresează tenului matur, căruia ii redă elasticitatea şi îi netezeşte ridurile, făcându-l mai luminos. Noua colecţie Tweety, destinată persoanelor de 20-30 de ani, elimină primele riduri şi ajută tenul să se menţină elastic cât mai mult timp.

Rating Babaria Aloe Vera