Azzaro Solarissimo Marettimoeau de toilette pentru bărbați

Azzaro Solarissimo Marettimo eau de toilette pentru bărbați
Azzaro Solarissimo Marettimo eau de toilette pentru bărbați
75 ml
177RON

Cod: AZZ02565 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
marți 25.02.2020
Ridicare personală
miercuri 26.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Azzaro Solarissimo Marettimo
Compoziție

Momentul magic, în care soarele atinge punctul său cel mai înalt, încălzește nisipul plajei și se reflectă pe pielea bronzată, răcorită de briză. Apa de toaletă pentru bărbați Azzaro Solarissimo Marettimo, o combinație de lămâie și lemn de cedru, este o celebrare a acestui moment al eliberării complete.

  • un parfum fresh, lemnos-acvatic
  • pentru bărbații care iubesc soarele și marea
  • parfumul a apărut ca o odă adusă Mării Mediterane

Compoziția parfumului:
Parfumul debutează cu esențe răcoritoare de lămâie, care evocă momente intense sub soarele amiezii. Treptat, inima sa bate cu tonurile cristaline și pure ale mării, pentru a evolua, la final, spre o bază seducătoare din lemn de cedru, care conferă un plus de intensitate întregii compoziții.

Povestea parfumului
Parfumul Azzaro Solarissimo Marettimo este inspirat de tatăl lui Lois Azzaro, care a locuit în Insulele Egeene. Reflectă amintirile unei zile frumoase și calme, petrecute în acest paradis natural, între răsăritul și apusul soarelui, privind suprafața vibrantă a mării și respirând briza înviorătoare. Flaconul albastru evocă simplitatea și perfecțiunea mării.

Compoziție

Note varf
lamaie
Note inima
tonuri marine
Note baza
lemn de cedru
Grupe de parfumuri
acvatice, lemnoase

Despre brand Azzaro

Azzaro | Azzaro – parfumul seducției și al bucuriei de viață. Marca Azzaro a fost creată după chipul și asemănarea fondatorului său – creatorul de modă franco-italian Loris Azzaro. La fel ca răzbătătorul Loris, care s-a născut în Tunisia, din părinți de origine siciliană și, în 1962, a călătorit la Paris pentru a cuceri lumea modei, marca Azzaro întruchipează esența luxului mediteranean, senzualitatea acestuia și abordarea hedonistă a vieții.
Până la sfârșitul anilor 60, Loris Azzaro a reușit să-şi construiască o reputație excepţională, datorită creațiilor sale excitante și fermecătoare. Curând, marca Azzaro si-a extins oferta cu o serie de parfumuri. Primul dintre ele a fost lansat în anul 1975. Azzaro for Women, cu o aromă de lemn de chiparos, a fost urmat după trei ani de primul parfum masculin. Clasic-modernul Azzaro pour Homme este o aromă lemnoasă, din categoria parfumurilor de ferigă (fougère).
Astăzi marca Azzaro deține un portofoliu de câteva zeci de parfumuri. Printre cele mai noi și mai de succes se numără Azzaro Chrome, un parfum bărbătesc cu aromă de citrice, fermecător prin notele de vârf de rozmarin, ananas, neroli, bergamotă și lămâie, notele de inimă  de iasomie și coriandru și baza din mosc și cardamom.
Numeroase parfumuri Azzaro de mare succes s-au născut din inspirația stilului de viață mediteranean și din valorile sale autentice – bucuria de a trăi, ospitalitatea și sociabilitatea. Azzaro, marca născută din arta de a trăi, întruchipează stilul de viață modern de lux, de un şic însorit. Parfumurile bărbăteşti sunt impregnate de hotărâre, iar cele de damă de strălucire. Pentru Azzaro, parfumul este o etapă a seducției. Fiecare parfum nou este rezultatul căutării unei noi emoții, iar apariția sa este însoțită de o pasiune inovatoare, de o obsesie pentru calitate și de descoperirea celor mai rafinate ingrediente.
Firma Azzaro lucrează cu cei mai buni creatori de parfumuri. Printre ei se numără, de exemplu, Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacqes Cavallier, Christine Nagel și, bineînțeles, însuși Loris Azzaro. După moartea sa în anul 2003, la conducerea firmei s-au succedat mai întâi creatoarea franceză Vanessa Seward și ulterior Arnaud Maillard și Alvaro Castejon. Nici sub îndrumarea lor nu a pierdut marca Azzaro nimic din calitatea înaltă și stilul original.
Parfumurile Azzaro întruchipează un stil de viață luxos și modern, asociat și cu arta de a savura viața.

Rating Azzaro Solarissimo Marettimo