Axe Dark Temptation set cadou

Axe Dark Temptation set cadou
Axe Dark Temptation set cadou
set cadou

Cod: AXE00934 | Acest produs este momentan indisponibil

spray şi deodorant pentru corp 150 ml + gel de duș 250 ml

Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Axe Dark Temptation
Caracteristici

Faceți o bucurie cu setul cosmetic Axe Dark Temptation , plin de produse pentru îngrijirea corpului bărbătesc. Va bucura orice bărbat modern, preocupat de aspectul său exterior.

Setul conține:

  • spray şi deodorant pentru corp 150 ml
  • gel de duș 250 ml

Caracteristici:

  • produsul este creat special pentru nevoile pielii bărbătești
  • bucură orice bărbat
  • ambalare cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Axe

Brandul Axe se concentrează asupra bărbaţilor şi a încrederii în sine a acestora. Îndrăgitele produse cosmetice sunt disponibile de peste 25 de ani. Datorită calităţii şi parfumurilor atrăgătoare, au devenit parte din îngrijirea zilnică a bărbaţilor din întreaga lume.
Brandul Axe este celebru şi datorită spoturilor sale publicitare ingenioase, care se imprimă în subconştientul clienţilor. Mulţumită brandului Axe, bărbaţii îşi pot sublinia carisma, fermecând toate femeile din jur!
În oferta Axe găsiţi deodorante spray deosebit de eficiente, deodorante stick, geluri de duş, loţiuni calmante după bărbierit şi ape de toaletă. În completarea îngrijirii necesare, produsele Axe oferă un parfum plăcut, care vă face să vă simţiţi proaspăt şi atrăgător, pe tot parcursul zilei. Puteţi alege un parfum energic, unul elegant sau unul clasic. Produsele Axe sunt cheia încrederea dumneavoastră!  

Rating Axe Dark Temptation