AvonWorks fermitate pentru corp

Avon Works fermitate pentru corp
Avon Works fermitate pentru corp
200 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: AVO08486

Cu masca corporală Avon Works, rutina zilnică de îngrijire a corpului devine cu totul specială.

Caracteristici:

  • netezește și tensionează pielea
  • întărește și tonifică intens pielea
  • are efect de lifting și ajută la modelarea corpului

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate suficientă de produs pe piele și se lasă să acționeze.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
fermitate

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.